Zavira16 ozlembade merabalar bu doğum fiyatının içinde ekstralar varmı peki? Odaya şerbet veya emzirme desteği gibi. Yoksa düz doğum fiyatı mı
Sedaabdullah ozlembade hımm bnm ki hastane doktoru aycan beye gidiyorum belki dış doktor oldugu için fiyat farkı vardır bakalm bende bu gidişimde unutmazsam eger sorucam 🙈
ozlembade Sedaabdullah evet canım doktordan doktora fark ediyormuş fiyatlar. Aşağı yukarı aynı fiyatlar ama. Sağlıkla gelsin bebişler de gerisi mühim değil 🙏
Sedaabdullah ozlembade aynen öyle kuzum sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil kaç haftalıksın biz 30 olduk çok az kaldı 🙈🙈
Sedaabdullah ozlembade senn daha yakınmıss çok güzel bir bekleyiş okdar merak ediyorum ki nası kime benzicek saçları olucakmı falan diye normal dogummu istiyorsun kuzum sen 😇
Esenburhan123 ozlembade bende inşaallah pembe mavi normal doğum istiyorum pazartesi gidicem odaları ve dogumhaneyi gezmek istiyorum siz gezdiniz mi dogumhane ve ameliyathane aynı yerdeymiş doktorum öyle demişti
ozlembade Sedaabdullah evet ben de çok merak ediyorum biran önce kavuşalım istiyorum :) normal olucak şimdilik öyle görünüyor onun stresi var biraz 😄
Sedaabdullah ozlembade ayy bende normal olsun diye çok istiyorm inşalllah normal olur rabbim sağlıkla kucagımıza almayo nasip eder valla o sancıyı agrıyı hissedip gerçek bi doğum yapmak istiyorum güzel doğumlar olsun 😇
ozlembade Sedaabdullah inşallah kuzum hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏 sağlıkla gelsinler de normal doğum çok heyecanlı ve korkutuyor bakalım Allah yardımcımız olsun 🥰
Sedaabdullah Esenburhan123 ameliyathane ve doğumhaneye girmedim ama eksi 1. Katta lar kapıları yanyana bekleme alanıda var odalarıda gayet güzel 3 gece hastanedr yatmıstım hemşirelerin ilgisi falan oda temizliği olsn gayet başarılı
ozlembade Esenburhan123 merhaba ben gezmedim zaten jimerde karar kıldık. Hepimize hayırlı doğumlar inşallah 🥰🙏
ozlembade Zavira16 doğum koçu geliyor yanınıza doktorunuzla anlaşması varsa eğer. Diğer hizmetler ekstraymış. Düz doğum fiyatı :)