Byzayk0 Kızlar bebeğim 22 günlük 2 3 saattir emziriyorum 5. Dakikada memede uyuyakalıyor ve yerine yatırınca ağlamaya başlıyor tekrar meme istiyor bu böyle böyle sürüyor ama mama verince dakikasında uykuya dalıyor . Acaba sütüm yetmiyor mu böyle yapıyor mamaya alışacak memeyi almayacak diye korkuyorum . Göğsümü sıktığımda süt geliyor ucundan ama niye böyle yapıyor anlamıyorum yardım edin ne yapabilirim neden böyle yapıyor kızlar
demetakk Byzayk0 sizin gene iyi benimki mama versemde ağlıyor :()ne gece uyuyor ne gündüz 10 günlük ,10 günde böyle,süt yetmiyor diye mamaya başladık ama nafile
Merkun Byzayk0 memede uyuduğu zaman yanağını sevip uyandırın devam emsin. Benimde oğlum 16 günlük yoruluyor uyuya kalıyor yanağını sevince uyanıp devam ediyor 🍀
plakayerli Byzayk0 “hayatınızı kolaylaştıracak doğru emzirme yöntemleri” diye bi video izledim kanal sahibi çiseren diye bi kadın. Oradaki gibi yapmaya çalışıyorum. Yani biz bebek memede 2 saattir emiyor sanıyoruz ama emmiyor aslında uyuyor o yüzden doymuyor ağlıyor bırakınca. Benim bebeğim de 15 günlük sizinle aynı sorunu yaşıyorum videodakini uygulamaya çalışıyorum ama yine de olmazsa mama ya da önceden sağdığımı biberonla veriyorum maalesef
Cansu_04 Byzayk0 her iki saatte emzirmek gerekiyor canm istemesi çok iyi bir şey bazı yeni doğanlsr var hiç emmek istemiyorlar patlıyorlar remsn bende bundan korkuyorum ya tutmasa emmek istemese diye Maşallah yarasın şifa olsun kendine gelsin hemn sağlıkla büyüsün 🐣💕
Suleasyaa Meme de uyumaya alışmış malesef .emzirdikten sonra uyandırip öyle yatağa yatırıp pış pışlayarak uyutun zor olacak alışması ama 1 haftada düzenlenir
Mdnyldz Yeni doğanların geneli böyle sanırım. Bizde 16 günlüğüz,Benimkide kucakta gayet keyfi yerinde emiyor doyunca uyuya kalıyor, yerine koyduğum an mıkırdanıyor surekli uykusu dağılıyor. Geceleri deseniz gündüzden daha huysuz yavrucak.
Byzayk0 plakayerli bir memede en fazla 10 dakika kalıyor Malesef iki saat kalsa yine iyi sabah uyandığımda göğüslerim çok sert oluyor sağıyorum 30 cc anca çıkıyor sütüm de çoğalmadı düzenli emmediği için bende mama veriyorum
Byzayk0 Cansu_04 ama emmeden uyuyakalıyor sonra mama veriyorum 90 cc bile içiyor düşünün yani saatlerdir hiç bişey yememiş gibi nefes nefese kalıyor 😓
Byzayk0 Cansu_04 uyanık olduğu zaman hep yanında olmamı istiyor birde anlıyor yavrucak yenidoğan değil sanki 6 aylık ilerde nasıl olacak acaba çok merak ediyorum
Cansu_04 Byzayk0 zor ya görümcem de hep kucağında taşımakta zorunda kalıyor kokuna sna alışmış zor olacak bşraz senin için