Buss1 Edali87 o hapı banada dişçim vermişti dişlerim apse yapmıştı 3 tanesi birden mecbur başka çare yok bu antibiyotiği alıcaksın dedi hepde veriyoruz hamilere dedi. Bende senin gibi başta korktum ama araştırdım hep bunu kullanıyolarmış içinde de yazıyo zaten hamilelikte kullanılır die. 1 hafta kullandım bıraktım ama 1 kutuyuda bitirmedim iltihap dağılınca. Birde iltihap için sabahları aç karnına sarımsak yutabilirisn doğal antibiyotik. 😊
Edali87 Buss1 sarimsak genelde tüketiyoruz da sey yalnız benim babam bizleri hep uyardı asla antibiyotigi tamamlamadan kesme diye bu bağışıklığı cok kotu etkiler demisti .
Burcu-baby Cagatay7 ben kullandım gece yatmadan önce içiyorsun sabaha kadar idrara çıkmıyorsun ve yanında antibiyotik de kullandım
Burcu-baby Cagatay7 ben ilk gebeliğimde daha yeniydi 6-7 haftalık filandm şimdi 2. Gebeliğim bu da aynı o civarlarda olmuştu ama idrar enfeksiyonu için antibiyotik kullanımından filan korkma bebeğine daha çok zararı var enfeksiyonun o yüzden düzelmene bak üromisin baya rahatlatıyor
esratalha bende de enfeksiyon varmış. 2 ayrı antibiyotik verdi 500-500 1000 mg totalde, fitil verdi ayrıca. Ama benim doğum yakın. Doğum esnasında Bebeğe geçmesin diye verdi sanırım🙈
Edali87 Nurunannesiii12 ne acı ki jet sut ne ayran ne yogurt tüketiyorum biraz kendime gelsem iyi olcak bu ara yemek bile yiyemiyorum 🥲
MDT Edali87 bende de çıktı ama doktorum antibiyotik taraftarı değil. Manurol tek kullanımlık şase verdi.
MerveKaya38 Serpiltsn evet bu sabh oldum akşam içmiştim inslah da enfeksiyon gtmistir onu ümit ediyorum .
MerveKaya38 Serpiltsn evet her gün kabızlık çekiyordum lavman kullaniyordum bugün kendi geldi demekki ilactan dolayi .
Edali87 Serpiltsn isal için antibiyotik kullanım sonrası ise probiyotik oneriolar ama ben sordum benim doktorum hayır onermiyorum dedi. Endokrin onerdi kadin dogum önermedi🤷♀️