Pinar__50 Bu ter beni maf edıyor benım gıbı olan annişler var mı ?🙈 Günde 2-3 kere duş alıyorum bunun bi çaresi yok mudur?🥺😇
Deletedmom_5 Pinar__50 of bende öyleyim sırf terlicem diye gündüzleri dışarı cıkmaktan korkuyorum ter bezlerimi aldırcam en sonunda bıhtıh ya
Pinar__50 metehaninannesiii Nevşehirliyim Almanya’da yaşıyorum ama Kayseri ikinci memleketim her ay giderdim doktor alısverıs gezmek için nevsehırden daha iyi bilirim Kayseri’yi😇
Pinar__50 Deletedmom_5 bende aynen öyleyim dışarı çıkamama bıle gerek kalmıyor biraz uyusam ter su işindeyim 😂
metehaninannesiii Pinar__50 profil fotoğrafınız cekildiginiz yerde bendr fotoğraf çekildik de o yüzden sormuştum canım 💙
Deletedmom_5 Pinar__50 Aslında bir sprey varmis instagram fenomenlerinde gördüm çok terleyenler falan almış cok memnun kalmışlar adını bulursam yazarım buraya :)
Deletedmom_5 Pinar__50 Buldum canim Driclor roll on. Terlemeyi baya kesiyomuş ve trendyolda suanda indirimde ama ben hamileyken kullanmak istemiyorum doğuma az kaldı doğsun öyle alıcam kısmetse ☺️☺️