Çok şükür bende doğurdum kızlar 7 günlük taze anne olarak doğum hikayemi paylaşmak istedim. Normal de uzun yazmayı asla beceremem şimdiden verdiğim rahatsızlık için özür dilerim 😂😂
Hamileliğim 30.haftaya kadar sorunsuz ilerledi o haftadan sonra bebeğim de gelişim geriliği ve su azlığı başladı ve başakşehir çam ve sakura hastanesinde perinatolojiye muayene olmaya başladım her hafta gittim 36.haftamda nstde sancı çıkmaya başladı ve kan değerlerim dengesizleşti 37+4de tekrar hastaneye gidip muayene oldum ve nstye bağlandım düzenli sancılarım çıktı perinatolog bugün artık doğurtmamız lazım deyip yatış verdi açıklığıma bakıldı 3 santimdi. Akşam 10 da suni sancı başlandı ve nstye bağlandım asla yataktan kalkmama izin verilmedi belki hareket halınde olsam daha kolay olurdu iki saatte bir açıklığıma bakıldı o muayeneler doğum sancısı kadar zor geliyordu bana . Sabah 4den sonra sancılar dayanılmaz hale geldi annem yanımda kalıyordu her sancıda beni burdan çıkarın özele götürün sezeryan olmak istiyorum diye bağırıyordum. Sabah 10da tekrar açıklığıma bakıldı ve tam açılma olmuştu artık annemi odadan çıkarıp yatağı çatala çevirdiler doktorlar ebeler geldi nasıl ıkınmam gerektiğini anlattılar doğru ıkınmayla saat 10:06 da tırtılımı kucağıma aldım minnacık doğdu 2.5 kilo herseyi normal olduğu için küveze girmedi çok şükür. İçten ve dıştan dikişlerim var ama asla rahatsız etmiyor oturuyorum kalkıyorum çok rahat yürüyebiliyorum. Doğurtan doktor çok güzel bir doğum oldu dedi ve tebrik etti. Çam ve sakurayla ilgili kendi deneyimimden dolayı şunları söylemek istiyorum. Gerçekten çok ilgililer doktorlar ebeler hemşireler ayrı ayrı çok iyiydiler. Doğum odada oluyor yanınızda bir kişi kalabiliyor. Doğum anında yatak çatala çevriliyor doğumdan sonra tekrar eski haline getiriyorlar serviste yer açıldığı zaman doğumhane odasından çıkıyorsunuz ben servisteki odada da yanlız annemle kaldım bazı odalar iki kişilikmiş şanslıyım o yönden. Minik tırtılım şimdi yanımda uyuyor Allah isteyen herkese nasip etsin. ❤️🥰