zhlgs Kızlar en uygun gün bu şekilde belirlenebilir mı sizce . Mesela doktorumuzdan bir gün önce veya sonrasını istesek
Gulce5038 zhlgs burç mu belirleyeceksiniz saatini bile konussam da istemediğim burca denk gelmese diye içimden geçiriyorum😂😂😂😂
Thutik zhlgs gün farkı varsa uyumlu davranır muhtemelen ama hafta farkı varsa kabul etmeyebilir hekiminiz. Bana sorduğu günler arasından ikizler istediğim için 21′ini seçmiştim denk geldiği için. Ama 1 hafta vs fark varsa bebeğin sağlığını da etkileyebiliyor
Dnzbulut Banada doktorum 21 veya 28 ine gün verdi sezeryan için yarın belli olucak ama ikizler olmasını istemiyorum 28ide çok geç gibi bi an önce doğsun istiyorum yengeç olsun die 1 2 gün ertelensin dicem sıkıntı olcağını sanmıorum ama bakalım😂 zhlgs
2inciannelik zhlgs canım 10 Şubat istemiştik ama hiç yer olmadığı için mecbur sonraya alındı . Yani o an ameliyathane doğumhane filan bu tür şeyler de önemli olabiliyor
zhlgs Gulce5038 hem o var hem de ay boşlukta olacakmış bolca o ay içinde o güne denk gelsin istemiyorum
Thutik zhlgs kabul eder o zaman muhtemelen. Burç için olduğunu söylemeye çekinirseniz benim için manevi değeri olan, anlamlı olan bir tarih var, bebeği etkilemeyecekse şu güne yapsak nasıl olur vs diyebilirsiniz 👼 sağlıkla gelsin bebeğiniz
Merve6hg Bende düşünüyorum eger sezeryan ilursa ve 20 araliga yakin bi tarih verirse 23 ü olsun diycem insallah olur 🙄
2inciannelik zhlgs aynen kuzum ben tek sayıları hiç sevmem dedim 10-12-14 olsun ama yoktu yer . Nasip işi bu seferki bebekte de inşalalh 5 kasım isteyeceğim