Edadlgc Bugün 37+2′deyim dün 2 cm açıklığım vardı eve yolladılar akşamdan beri sümüksü kanlı akıntım var ama ilerlememiş hala 2 cm benim gibi olan var mı sancılarım düzenli değil neler yaptınız
Kizanesi Edadlgc bende dün gittim acilden giriş yaptım nst de sancım çıktı çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam var eve geldim dünden beri belime karnıma ağrı giriyor ama şiddetli değil adet sancisindan bi tık ya fazla yada aynı bugünde temizliğe girdim belki acılirim diye de bisey yok halen 38+6 benimde
Cagla1903 Edadlgc Sıcak Suyla duş Alın sık Vajinaninız yumuşasın.. Kovaya sıcak su koyun oturun üstüne yarim saat 40 dk,, suquat yapin, Yerleri silin dizinizin üstüne eğilip 🙏
elifnurrrr Edadlgc bende 37 haftadayım 2 3 cm açıklık var dedi doktor çatı mauynesi yaptı muayneden sonra pembemsi leke geldi önce sonra kanama noldu avuç içi kadar doktor normal dedi hafif sancılarım var evde bekliyorum
elifnurrrr Edadlgc bende 37 haftadayım 2 3 cm açıklık var dedi doktor çatı mauynesi yaptı muayneden sonra pembemsi leke geldi önce sonra kanama noldu avuç içi kadar doktor normal dedi hafif sancılarım var evde bekliyorum
umaydurununannesi Edadlgc 2 hafta once 2 cm dedı hala ole bu sabah kanlı sumuksu akıntı geldı ama beklemedeyım agrım var ama yalancı sancı dus alınca falan gecıyo