ylzsa Merhabalar bebegimizin ne zaman gelecegi nasip tabiki eylül gibi kardeşimin dügünü var Samsunda ,biz Kayseride yaşıyoruz .su an 20.haftadayım gitsemmi gitmesemmi ikilemdeyim :( sizce?
058elf ylzsa kendi arabanla gideceksen dinlenerek doktora sorup gidebilirsn ben 35. haftada 8 saat yolculuk yapmıştm
Minigimm0611 ylzsa daha erkenmiş haftanız sorun olmaz. 2saatte bir mola verip 10-15dk yürüyün bana doktorum öyle demişti. Ama siz tabi yine kendi doktorunuza danısın her ihtimale karsı
Mom726272 ylzsa ben 28 haftalık olduktan sonra ucak seyahati sıkıntı olabiliyor diye biliyorum uçakla değilse bile doktorundan rapor al yada sor bence
aslihangacal bende 35′e giriyorum. normalde 24 saat süren yolu mecburi dur kalk yaparak gidicez dinlenerek. umarım sorunsuz atlatırım
Papatyam02 Ben araba ıle turkıeyye gıtmeyı dusunuyorum 😬 daha once cevremden cok gıdıp gelen oldu sık mola verıp 3 günde falan nasıl gececek bılmıyorum 3 aylıgım suan
DenizSayer ylzsa 32 haftalık olduğumda 2 3 hafta sonra 24 saatlik doğudan batıya memleketimize gidicez ve o 24 saat 30 35 te olabilir yavaş yavaş risk yoksa gidilebilinir dinlenerek