Çok şükür 9+2 yi gördük ama benim korkularım daha çok arttı üç gündür göğüs ağrılarım yok oldu damarlanması falan devam ediyo bide sütyeni ilk çıkartınca o an bir ağırlık hissediyorum sonra gene bişey yok düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmak istemiyorum ama ilk gebeliğimde 12 haftada sonlandı kalbi durmuştu o haftalar yaklaştıkça tedirgin oluyorum kontrole gittiğimde kalbi durmuş denicek diye aklım çıkıyo biraz bende anksiyete olduğu için sanırım bu düşüncelere karşı çıkamıyorum internette hem kıza hem erkeğe uyan tulumlar falan görüyorum alasım geliyo ama aklımdan bin tane şey geçtiği için cesaret edemiyorum daha öncede yazmıştım bu belirtiler yüzünden buraya belkide yine mi diyorsunuzdur ama benim gibi kayıpları olanların aklından hiç çıkmıyodur benim gibi bu düşünce bu aralar sadece rahimde tek taraflı ağrı bazen bel ağrısı oluyo bide seyirme gibi bişey oluyo rahim büyüyo diys heralde diyorum sonra gene korkular başlıyo keşke göğüs ağrım falan en başından hiç olmasaydıda böyle paniklemezdim😬