zeynepbalci Güzel hamileler ve anneler mi Note 10 pro almayı düşünüyorum ama kullananlar memnun mu ya da kamerası güzel olan bataryası iyi giden günlük kullanım için kullanabileceğim orta halli telefon önerisi olan var mı acaba ?
Denizyildizii zeynepbalci ben samsung a32 almayı düşünüyorum xiaomi den daha iyi olduğunu söylediler bana
zeynepbalci Denizyildizii galiba canım 15 watt diyo hızlı şarja mi nin kutusundan 33 wattlık şarj aleti çıkıyor, samsung heralde bi bu konuda geride kalmış videolardan duyduğum kadarıyla
zeynepbalci Tkr evet eşimde de var biraz da güzel net bi kamerası olsun istiyorum Hangi modelini seçeceğime karar veremedim
Dilosceylan Eskiden huawei p30 kullanıyordum gayet de memnundum ama lite olan veya pro değil normal p30
Dilosceylan zeynepbalci şimdi de iPhone 11 e geçtim bu da çok iyi ama p30 kamerası baya iyiydi yakınlaştırması kusursuzdu ☀️
2bebekbirana zeynepbalci Bende kısa zaman önce değiştirdim. Xiaomi Mi 11 lite aldım memnunum şuan şarjı baya iyi gidiyor kamerası da iyi.
zeynepbalci 2bebekbirana bu da seçeneklerim arasındaydı kamerası net mi böyle nokta nokta mı görüntü veriyor keskin mi
zeynepbalci Tkr 8 plus var şimdi bataryası baya kötü oldu yarım gün ancak gidiyo şimdi bebişe elektrik süpürgesi sesi açınca hiç dayanmıyo o yüzden değiştiriyim diyorum