Momofmia21 Amigurumistanne merhaba canım 37 haftalık hamileyim 3. Aydan beridir kullanıyorum Cook iyi bir ilaç hatta vitamin son haftaya kadarda kullanabileceğimi söyledi doktor
meraklianne1 Amigurumistanne içince sarhoş yapıyodu beni uyku sarhoşu ama işe yaradı bende bulantıyı kesiyo
HilalYlmz Amigurumistanne gebeliğin başından beri gece yatmadan önce 2 tablet birden içiyordum şimdi 23 haftalık olduk gece yatmadan önce 1 tane içiyorum. Bana çok iyi geldi çok faydasını gördüm
Gzde218 Amigurumistanne ben de sabah aç karna bir tane içiyorum sabah işe giderken serviste çok bulantım oluyordu işe yarıyor gebeler için zaten uygun bir ilaç
Lunis Ben de içmediğim gün perisan oluyorum her yedigimi çıkarıyorum ama kızlar dün cok kötüydüm akşam 2 tane bir de yatmadan 2 tane içtim sıkıntı olmaz herhalde değil mi 4 taneye kadar içilir yazıyordu
Tbadmrbs Bende yatmadan önce 2 tane içiyorum kustuktan sonra içince hep kusturuyor beni midem de yanma yapıyor bazen Şuan da da çok bulantım var yediğim şeyler dokunuyor sanırım Haftadayım hala bulantım oluyor
Mavi87 Amigurumistanne ben günde 4 kere kullanıyordum. Sabah 1 akşama doğru 1, gece yatarken 2 tane birden kullanıyordum. Herkesi sersem gibi yapıyormuş bende de uykusuzluk yapmıştı. Ben günde 4 kere kullansamda bulantı devam ediyordu canım ya
[silindi] Amigurumistanne Beni kurtaran ilaç diyebilirim ilk haftalarımdan itibaren kullanmaya başldım ve mucize yani ilk başlarda bende de uyku yapıyordu ama şuan normal 🌸