Aysgl_dlbs98 Bebekleriniz için hangi şampuan ve deterjanları seçtiniz bana da yardımcı olur musunuz 😊 teşekkür ederim şimdiden 😘
metehaninannesiii Aysgl_dlbs98 Deterjan:Duru granüllü beyaz toz sabun aldım evde de beyaz çamaşırlara kullnıyorum gayet memnunum Şampuan:Mustela tercih ettim
leyla-kaya42 Aysgl_dlbs98 deterjan siveno aldım icerigi temiz. Sampuan almadim ama mustela dusunuyorum
Demir06 Aysgl_dlbs98 bende siveno aldım hepsini,hem içeriği temiz hem fiyatı çok uygun şuan çiçek sepetinde çok uugun
DefneRana metehaninannesiii leyla-kaya42 benanerva Dilekcnkn kızlar mustela göz yakıyor bebekleriniz banyo yaparken ağladığında niye ağlıyo diye düşünmeyin önceden haberiniz olsun
Dilekcnkn _Elifffffff_ Evet yaa yumuşatıcı bende aldım burada biri demişti aldım ne kadar naif bir kokusu var rahatsız edici değil
Dilekcnkn Aysgl_dlbs98 Dalin sabun etkili sıvı deterjan , uni baby yumuşatıcı , normalde dalin alırdım ama bu sefer mustela set aldım ☺️
canserko Aysgl_dlbs98 deterjan uni baby aldım. Yumusatı kullanmıyorum. Şampuanda 500ml lik öustela aldım, 1 seneye yakın gideri var
Pamugunannesi1 Aysgl_dlbs98 Omo bebekler için olan sıvı deterjanı aldım parfümsüz. Şampuan olarak mustela
Dilekcnkn DefneRana Yaaa çok böyle şeyler yazıyor biri diyor hayır biri diyor evet yaktı nasıl anlıycaz yaa
DefneRana Dilekcnkn benanerva benim kzıım bir ara sürekli ağlamaya başladı banyo malzemeleri görünce deliriyordu asla kabul etmiyordu banyo yapmayı spnra eşimin aklına geldi nie böyle diye ve şampuanı kendinde denemiş acayip gözlerim yandı dedi. Şampuanı değiştik sonra düzeldi banyo yapmak için deliriyor