TubaEla Kızlar her sabah kahvaltıdan sonra çarpıntım oluyor 135lere çıktığı oldu nabzımın yatmadan geçmiyor bu durumu yaşayan varmı?? Gebelik şekerim var omu tetikliyor acaba 🤨
Melekannesi46 TubaEla şekerle alakası yoktur zannetmiyorum benimde var çarpıntı nefes darlığı 20. Haftadan beridir var 37 haftalığım hala geçmedi hiç bi iş yapamaz oldum elim ayağım tutmaz oluyo çarpıntı olunca
TubaEla susam_18 kansızlık yok dedi doktorum bende anlamadm her sabah olmaya başladı hiçbirşey yapamıyorum geçene kadar ilk randevuda tekrar sorucam bakalım
beyzanur_kbn Evet kanka alakalı bir de kan ilaci kullaniyorsaniz malum hasta da olmuyoruz ya vucudumuzda kan artışı oluyor doktorum bu da sebep olur demisti bi ara kalbimin sesini duyuyordum sanki nefesim kesiliyordu oyle olunca ama simdi iyiyim sukur sol tarafima uzaniyorum oyle olunca iyi geliyor sanki
TubaEla beyzanur_kbn evet sola yatınca iyi geliyor kan ilacı kullanıyorum gece yatmadan önce alıyorum
TubaEla Melekannesi46 aynen hiçbir iş yapamıyorum bende hemen yatmam gerekiyor Allah kolaylık versin inşallah
mercimekkoftesi1 Çarpıntı bende de çok oluyor, bazen kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Kan fazlalaştığı için kalp artı bi mesaiye başlıyormuş o yüzden normal dedi doktorum. Sadece yat ve dinlen dedi. Korkulacak bişey değilmiş
TubaEla mercimekkoftesi1 evet sanki tüm vücudumda atıyor titreme gibi geliyor sola yatınca düzeliyor napalım sağlık olsun 🙂