Deryaongun1 valla benim sancım vardı 3 gün önce oldu plandan belimden yaparken hiç hissetmedim ama aynı hastanede olan arkadaşım çok acıdı demişti ben acı vs hissetmedim bi anda zaten uyuşma geliyor doktorum geldi o arada yıllardır tanırız çok iyidir bacağını tam kapat uyuşma tam olmadan dedi onu neden dedi hala bilmiyorum neyse 2 kişi tutuyor anestezi olurken çalışanlar çok iyi konuşuyorlar ben korkuyorum vs demiştim rahatlatmaya çalışıyorlar birisi sürekli benimle ilgilendi hep anlattı iyi gidiyor bitiyor vs. Gibi dokunmaları ve sarsıntıları hissediyorsunuz o yüzden bi an panik olmuştum sorduğumda zaten onları hissedersin dedi başlamadan kontrol ediyor anestezi olmuş ömu diye zaten hissediyor musun diyor ama o anın paniği işte inan çok sürmedi odadan gelip ameliyathaneye inmem bitmesi vs. Hepsi 15 dk sürmüş zaten bebeğin sesini duyunca herşey bitiyor gibine geliyor tam panikken kafanı kaldır dedi kızımı gördüm ve ağladım hemen giydirdiler hep onu izledim odaya çıkarken telefonu alıp eşime fotoğrafını bile attım o odada bekliyordu 😊ameliyathane de fotoğraf çekiyorlar telefonunu verirsen