Busracikkkk Bu durumda olup normal doğum yapan oldu mu doktorum bebeğin küçük olsa makatta dikişin çok olacağını bilerek normal denerdik dedi yine de bebeğin kilosuna bakacak tekrardan yaşamış olanlar varsa yazabilir mi
Gull_94 Busracikkkk catınız dar bebektenırıyse rıske atmıs olursunuz hıc geregı yok bence sezaryen onerılıyosa dusunun derım yoksa zaten son dk sezaryene alırlar
teachervera Busracikkkk Yengemin doktoru çatı muayenesi yapmadan normal doğum dedi. Yengem yeğenimi 4 kilo doğurdu ama çatısı çok darmış. Makata kadar dikiş atıldığı gibi sabah doğum yaptı gece gözünü açtı. Aşırı kan kaybı yaşandı doktor hemşireler telaş yaptılar yengemi kaybediyorduk. Oda çok pişman oldu sezeryan olsaydı daha iyi idi diye. Çatı darsa hiç zorlamayın sezeryandan daha beter oluyor
Sed22-09 Busracikkkk çatı darsa doktorlar genelde hemen sezaryen öneriyor zaten canım riske atma derim
Busracikkkk Gull_94 bende öyle düşündüm ama yine bi sormak istedim normal doğum yapıp sorun yaşamayan vardır belki diye
Hellobaby2 Çatın darsa neden riske atıyorsun canım? Ha sezaryen ha normal. Bebeğinin sağlığından önemli mi
Busracikkkk Hellobaby2 doktorum kesin sezaryen demedi yine denenebilir dedi kesin konuşmadı o yüzden bende tecrübe edenlere sormak istedim
Nejlavrl Hellobaby2 bazi kisiler sezeryan olmaktansa herseyi yapar ben anlamiyorum gercekten normal dogum takintili bazi kisiler ne gerek var normal dogurunca ne oluyor sezeryan dogunca me olur dahami az anne olunuyor ben anlamadim
Mavi87 Hellobaby2 bende sezaryenden biraz korkuyorum. Sonrasında ağrım olur mu diye.. Allah hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin tabii. Karşı değilim kesinlikle
Gull_94 Busracikkkk sorun yasamayan varsada bu sıZınde yasamayacagınız anlamjna gelmıyo ama bence rıske atmayın bana catımla ılgılı bısey denmedı hıc ıkı dogumumda da ılkı normal dıye ıkıncıde sartlar uygundu normal dogum oldu bebek ırıydı evet bende bı sorun yasamadım ama dogum zorlu gectı hem catı darlıgı hem ırı bebek rıske gırmek bence doktorunuza guvenıyosanız onerısını dıkkate alın bence
Busracikkkk BenMathilda en son 33+6 da 2700 dü bi dahaki kontrolümüz Cumartesi 37+6 olcz bir ayda bakalım ne kadar aldı
Tazegebe1 Busracikkkk Bende aynı durumdayım çatım darmış ama bebeğin kilosuna göre dedi bekliyoruz 3 kiloyu geçerse bebek zor dedi
Busracikkkk Tazegebe1 valla kimisi riske atma diyor kimisi doğumda belli olur çatının müsaitliği diyor ne yapmak lazım bilemedim
Bebeklimm Busracikkkk arkadaşıma ilk gebeliğinde çatın dar sezeryan ol dedi bi kaç doktor sonra normal de olabilir yen doktorda normal yaptı kendinde bebekte bi sıkıntı yaşamadı bi hafta önce ikinciyi doğurdu sürekli dedi bana ilk de çatın dar dediler diye vücut değişebilir demişler bunda iki dikişle normal doğum yaptı iki bebeği de 3700 kiloda
Tazegebe1 Busracikkkk Benim ablam da 3 tane normal doğum yaptı en son demişler sen nasıl doğuruyosun böyle çatın çok dar hepsi 3 buçuğun üstünde doğdu😂😂
Busracikkkk Nejlavrl dediğinizi üstüme alınmalı mıyım anlayamadım? Doktorum net bi şey söylememişken tecrübe edenlerin fikrini öğrenmek istedim sadece bu forumda zaten fikir alışverişinde bulunabilmemiz için var değil mi
Nejlavrl Busracikkkk alinmayin sizin konunuzun uzerine düşüncemi soyledim tepkilerden dolayi direk size saldirmak adina soylemedim acilan postlarda gördüğüm kadariyla düşüncemi söyledim cok fazla sezeryan dusmani olan insan var bu platformda
Aylin2011 Busracikkkk çatın darsa bebek iri olsun veya olmasın hiç risk alma hem zorlanacak hemde sonrasında ağrısı acısı sana kalacak iki normal doğumum var ilki biraz zordu dikişim vardı çok zorlandım. Doktor tercihi sana bırakmış inşallah sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin
Busracikkkk Aylin2011 sanırım genetik annem beni çok zor doğurmuş iki gün sürmüş doğumu bende vakit yaklaştıkça korkmaya başladım inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim