Zamanbukucu Merhaba happymom anneleri 🙋🏻♀️ Doğumdan sonra (normal doğum yada sezeyan) nekadar sürede kaç kilo verdiniz ? Bu süreçte kilo vermede önerileriniz neler ? 🤗
Denizyildizii Zamanbukucu 18 kilo aldım 1 haftada 11 kilo verdim. Geri kalanıda yavaş yavaş verdim. Sütün olsun şunu ye bunu ye diyip tatlı yedirmeye çalışanlara kanmayıp bol bol su içersen hiç kilon kalmaz😊
minik_kalbim Zamanbukucu 89la doğuma girdim oğlum 4 aylık ve ben hala 73 kılıyım basenlerim göze çarpıyor sadece 😏
Nigarhacizade Zamanbukucu Ben de çok merak ediyorum bunu gerçekten. Şuan 14haftalığız , 48 kiloyum. Acaba doğuma kadar kaç olurum merak ediyorum🤷🏽♀️
Mom726272 Zamanbukucu ben ilk gebeliğim de 11 kg aldım 52 ile hamile kalmıştım oğlum 8 aylık olduğunda 49 kiloyu gördüm tek bakıyodum ve çok huysuz yoran Bi bebek ti
Meless Denizyildizii ay bu bana nasıl umut oldu anlatamam. Kilo korkum var oldu bitti gebe kalıncada iyice korktum. Sanırım bende 18 kilo ile bitiricem. Normal mi sezaryen mi doğumunuz?@
Zamanbukucu Denizyildizii maşallah :) gayet iyi vermişsiniz bence. Su tüketimi süt için önemli oldıgunu duymuştum bende şuan 4 lt içiş yorum doğumdan sonrada devam edicem inşallah 😊
Zamanbukucu minik_kalbim bende 14 kilo aldım ama doğuma kaç ile giderim hiç kestirmiyorum 🥴 bende kilo aldıgım zaman basen popo dan alıyorum yüz kollar zayıf benim hala 😅
Zamanbukucu Nigarhacizade ben 65 ile hamile kaldım 27. haftayım 14 kilo almışım 😳 doğumu kaç ile giderim hiçckestiremiyorum 🤔 son aylara doğru kilo alımı hızlanıyor sanırım birden aldım bende
ada94 Zamanbukucu ilk geneliğimde 15 kiloyla gitmiştim . Ve daha fazlasını verdim benim bebek biraz kolikti 20 kilo falan verdim. . İnşallah yine verebilirim .