Nurisss Shrylmzzz Çok belli belirsiz hayalet çizgi ama benim de böyle olmuştu şimdi 100 günlüğüz bence kan ver ❤️
Yavuzz Shrylmzzz Google a hızlı resim yaz canm ordan yükle foto altan link çıkıyor onu kopyala yapıştır
Zeynepnurr Shrylmzzz hafiften renk var canım bence kan tahlili ver kesin sonuç almış olursun daha yeniyse renginin çıkmaması normal
Burcinkys Shrylmzzz benim de çok az gözüküyordu adet günüm de geçmemişti kan verdim negatif çıktı adet günümde tekrar test yaptım daha belirgin oldu bi kaç gün sonra kan testi verdim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Beyzan Shrylmzzz ben göremedim çizgiyi ama en garantisi kan vermek bence hiç beklemeyin gidip kan verin Allah hakkınızda hayırlısini nasip etsin inşallah 🌸🌸
Arzum1 Shrylmzzz canım aynı şeyi bende yaşadım 1 hafta varken yapmıştım erken test almıştım silik çıkmıştı kan testi verdiğimde negatifti en garantisi kan
Shrylmzzz Zeynepnurr evet canım hastanenin karşısında oturuyorum vereyim olmadı şimdi gidip bu arada yaptığım test erken gebelik testi değil
Zeynepnurr Shrylmzzz erken gebelik testi yapsan rengi daha koyu çıkabilir mesela bende öyle olmuştu çünkü
Kuben Bence en iyisi kan verin ya da yarın sabah başka marka ile deneyin. Çünkü bu lanet markayı çok iyi tanıyorum bundan daha koyu renkle sahte pozitif çıkardı bende. Ama tabi sizin pozitif de olabilir inşallah hiç belli olmaz 🥰
Nnefri999 Bazen böyle test kitlerindede sorun olabiliyor.Ben 4 haftalıkken yaptım ( adet günüm 1 gün gecikmişti) ilk anlaşılmıyordu 2ci çizgi.Başkasın aldım denedim net çıktı.