Mucize_ Merhabalar arkadaşlar, şeker yüklemesi olayı nasıl oluyo aşamaları yani detaylı ayrıntılı 2li 3lü gibi onlarında ücreti mi var yoksa doktora verdiğimiz muayene ücretine mi dahil. Bu aşamayı anlatırmısınız bana . Şimdi ayrıntılı ugs yaptırcam 600 tl sonra şeker yükleme varmiş oda pahalı isr devleten randevu alayım
metehaninannesiii Mucize_ ben özele gidiyorum sadece 3 kan testi ve idrar testi için indirimli olarak 95 tl verdim memorial de
nevamm1 Mucize_ kimse sorunu anlamamış galiba herkes ayrı telden cevap vermiş ben yaptirmadigim için bilmiyorum canım ne kadar olduğunu ama özeller parasız su bile vermezler insana😃
Minikkelebekrg Mucize_ yaptırdığınız testler içik ekstra ödüyorsunuz. 2li,3lü,4lü, detaylı vs onlar ekstraya giriyor. İsteğe bağlı isterseniz yaptırmayabilirsiniz. Yaptırırsanız ayrı ücret çıkıyor. Şeker yüklemeyi bilmiyorum. Ama muhtemelen o da ayrı ücretlidir.
Mucize_ BelisMelis41 onları biliyorum onlra ödeme yaptım da şeker yükleme zamanıda mi ödeme yapacagz . Yani şöyle benim doktorum muayene ücreti 220 tl onun dışında pra verecek miyiz. Misal detaylı ve ayrıntılı için 600- 500 tl pra verdik özele
Mucize_ Minikkelebekrg evet yaptırdıgım testler için ayrı ücret ödedim. Hani bu şeker için de mi ayrı ücret ödeyeceğim onu merak ettim.
Egosto Mucize_ evet şeker yüklemenin ücreti ayrı imkanınız varsa özelde yoksa devlette yaptırabilirsiniz
metehaninannesiii Egosto özel sağlığımız var dediğim gibi esimin işinden dolayı da indirim uygulanıyor
Goksinismail Mucize_ özel hastahanede ücretli ben 2 buçuk sene önce 150 TL verdim. Devlet Hastanesi’nde sadece içtiğiniz şeyi eczaneden kendiniz alıyorsunuz bir tek ona para veriyorsunuz oda 10 15 TL gibi bir şeydi onun haricinde devlette ücretsiz.