Minel321 Kızlar 26 haftalık hamileyim , ama 3 gündür inanılmaz derece göğüs uçlarım ve göğüslerim çok kaşınıyor kaşımaktan resmen kanayacak var mı benim gibi olan 😔
MerveKaya38 Minel321 normal canım bütün hamileler yaşıyor onu benim sütte akardi kanardi da kendi kendine benim Dr vazelin sürebilirsin demişti ucuna çatlak için ya vazelinde o iyi geldi bana sakın kaşıma ama göğüsle oynarsan doğum başlar demişlerdi.
-Zeynepakms- Minel321 Sadece göğüs olsa iyi tüm vücudum. Kuruyor ve kaşınıyor sürekli Yağlıyorum her tarafımı 🙈🤭Göğüslere vazelin çok iyi geliyor uzun süre nemli tutuyor
Zeynep_ayaz Minel321 kasina kasina catliyo gogus uclari lansolin gogus ucu kremi kullaniyorum doguma kadar 🤦♀️🤷♀️
Milenka Minel321 öyle kasindiktan sonra bende süt gelmişti 😂sonra da kaşıntısı kesildi. Süt gelirse sıkmamak lazım erken doğumu tetikliyor
MerveKaya38 Minel321 kullan canim iyi yapıyor catlaklar kapanıyor her gün düzenli sür ama kaşıma yara yaparsın
balarisi06 Minel321 bir ara bende de oldu hatta kızardı uçları vücuduma sürdüğüm çatlak önleyici yağı sürdüm nemlenince geçti 🙄
Minel321 balarisi06 bende krem sürdüm şimdiki iyi eder devam ederse vücut yağımdan sürerim canım teşekkür ederim ❤️🤲