Ysmn029 Hangisi daha uygun yada fark var mı aralarında alışveriş yapmaya başlayacağım artık yavaştan 31+5🤗
metehaninannesiii Ysmn029 ben genellikle internet üzerinden alıyorum e bebek daha çok cesit görebiliyorum mağazaya gidince nereye bakacağımi şaşırıyorum😂😂
momtobe8 Ysmn029 fiyatlar aynı da ebebk internetinde filtreleme pek düzgün çalışmıyor gibi. Ben mesela kız kıyafetlerine bakıyorum, kız bebek yaş fln seçince az seçenek çıkıyır ama filtreleme yapmazsam başka şeylerde çıkıyor kız için. Ben o yüzden pek sevmiyorum ebebek’in internetini.
Ysmn029 metehaninannesiii ya evet internetten insan karar veremiyor dokunup almak daha mantıklı da bir sorayım dedim fiyat farkı oluyor mu diye
Hafizeplt Ysmn029 dün mağazadan çok daha uyguna geldi sanki indirimli fiyatı 380 liraydı kasada ekstra indirim oldu 200 lira verdik bi sürü şey aldım battaniye zıbın müslin
Bus46 Ysmn029 valla dokunup alma başka bazen internettekiler iyi çıkmıyor boya veriyo kuculuyo ya bişey oluyo en iyisi görüp alma bacım halin varsa kendin bak al derim
Ysmn029 Bus46 evet dokunup almak farklı bir de ben karar veremiyorum kafam karışıyor ne alacağım nasıl olavak kaç ay alacağım henüz hiç birsey almadım nerden başlayacağım kafam çok karışık
[silindi] Ysmn029 fiyatlari bilmiyorum ama mağaza kesinlkle dha alternatifli oluyor büyükse tabi. Nerde yasiyorsnz bilmiyorum bir de internet sitesi bi garip e bebegn cok şikayet okudum burda
Ysmn029 [silindi] çok da büyük bir mağaza değil ama iş görür Erzincan’da mağaza bende 1.5 saatlik mesafedeyim
Selly Ysmn029 en güzeli listeler var onlardan yararlanarak kendine bir liste oluşturmak. Bende yazdım mesela yenidoğan Kac zıbın kaç tane alt üst , 3 ay kaç tane ,6 ay ne kadar lazım diye diğer türlü dediğin gibi mağaza ya gidince insanın başı dönüyor 🤦
Bus46 Ysmn029 bende 31 oldum ben daha önceden aldim doğum ağustosta 03 06 09 ay olarak aldım zibinlsrida hastane çıkışlarını takımları çoraplarını o şekil aldım hastane çıkışı yeni doğan çok olmuyo buyuyolar çünkü 03 aydan al derim bebekler ne kadar sıcakta doğsa da yinede annenin girdiginden bı kat kalin olmaliymis baktık çok sıcak olur isilik olur kısa kollu zibinlardan aldım üstünü çıkarır biraz öyle durduruz muslin aldım bitane nohutlu battaniye iki tanede triko var bide tanede annem işledi daha almicam tabi herkesin farklı fazla almak isterseniz ama öncelik olarak 03 06 aylık 6 tane var diğer 6 aylıklar takım şeklinde tulum 😍en çok tulum kullaniliyo tek parça ya bebekler daha rahat ediyo galiba
Bus46 Ysmn029 eğer istanbuldaysan Pendik de neomarinin yanına civilin autleti acildi ordan da bişeyler bakabilirsin
Ysmn029 Selly 6 ay almayı düşünmüyorum aslında onu doğumdan sonra bebeğin durumuna göre alırım diye düşünüyorum ama onda da kararlı değilim sanırım ilk etapta yenidoğan ve 3 alırım
Selly Ysmn029 orası size kalmış tabi ben ,6 ay da aldım şimdiden yıkayıp ütülemek ve dolaba koymak için sonradan alışverişe gitmek bana biraz daha zor geldiği için kolaylık olur diye düşündüm açıkçası. ☺️
Ysmn029 Bus46 benim de Temmuz sonu giib görünüyor Doğum ama bilemiyorum hiç bişey almadım daha 33 de kontrolüm var gittiğim de alacağım inşallah