ecembugra53 hamileyimkiben ben Doğum yaptım canım 😂😂 51 ile başladım 61 ile doğurdum 10 kilo aldım sadede beveğin kilo aldı ben de hiç bi görüntü yoktu karın dışında😂😂
honeyland Dilek_Erdem ben az yiyorum hemen doyuyorum 1 saat geçmiyor bile yine açıktıgımı hissediyorum sürekli yiyorum ama az yiyorum umarım bende sağlıklı şekilde kilo alırım artık hamileliğin olmazsa olmazı 🤪😁
veraninannesi1634 Drysrkn 😂😂 bende çok kötü hissediyodum. Ama çevremde de öyle ğç beş kg alan yok.burda okuyunca şaşırıyorum😆😁
Edaefe 71 ile başladım suan 62kilom 19. Haftaya giriyorum kendim vermeme rağmen bebegin gelisimi çok güzel zaten ilk hamileligimdede 64 ile kaldım 68 ile dogurmustum
Sevgiarf 68 ile hamile kaldım 96 ile doğuma gittim 😂 yuvarlak bi panda gibiydim kızım 9 aylık oldu şuan 70 kiloyum hedefim 55 😂
H2hamide ebrr1048 bende 27+2 deyim ama sadece 2 kilo aldim ve cok uzuluyorum bi problemmi acaba diye niye alamiyorum acaba ben 64 le basladim 66 yim bebis 866 gram🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ebrr1048 H2hamide bebişin kilosu iyi bence benmde 26+5 de 882 gr dı şuan 1 kg olmuştur tabi 😅 kilo bünye meselesi benm Bünyem kilo almaya çok müsait
Nazra H2hamide kilo almak iyi değil ki bebeğin sağlığı yerinde olsun yeter. Kuru yemiş muz ye bol bol ♥️
Glsmcglr 45 ile başladım şu an 62yim🙈 doğuma 4 gün kaldı inşallah 🥰🌸 yuvarlana yuvarlana geziyorum 🤰🏻🤷🏻♀️
burcudincel hamileyimkiben Bende 27+2 56 kiloyla başladım şimdi 65 oldum. 2 günde bir yarım kilo alıyorum. Son 3 aya girince iştahınız daha çok artıyor.
brcozdmr-068906 H_myra1 benim her hamileligimde 25 kilo banko yesemde aynı yemesemde 😂😂😂 Yani 12 15 kilolar bana kilo gelmiyo😂😂😂🥲
H2hamide Nazra keske yiyebilsem bilincsiz davrandim ilk basta galiba muzdanda kuruyemislerdende tiksindim yiyemiyorum🥺🥺
nursheenn hamileyimkiben 23+0 haftalığız 51 kilo ile başladım 55 oldum. 4 kilo aldım bir anda bizde anlamadık.😅
Mrvedrn missengineer bence almio geçen iki 1.30 hafta önce gittiğimde 300 gramdi ilk kızımda 48 le kalıp 70 le doğum yaptım ve kızım 3 kilo 200 gramdi