Bktasln 33 olucam 11 kilo aldım.çok ödemim var.rahat 3 kilo ödemim var ve gitmiyor beslenme tarzımdan dolayı.ellerim kapanmıyor.gece parmak uyuşukluğundan uyuyamıyorum.ayaklarm shrek in ayakları gibi oldu
oari85 Bktasln aynen, kiii o kadar sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum ve spor yapıyorum. Ona rağmen sabah kalkınca avuçlarımı sıkamıyorım, ellerim kapanmıyor , o kadar şiş ellerim
Babyyyymother hamileyimkiben sadece ev yemekleri yiyorum meyve,sebze,et ve süt ürünleri fln herseyi yemeye çalışıyorum.Disaridan hic yemek yemedim.Abur cubur cips fln hicbirsey yemiyorum.sadece çikolata o da çok nadir canim isterse birkac seferde dondurma.Ama genel olarak yememden hic kismadim saglikli olan herseyi bol bol tükettim.En başından beri hareketli bir hamile değilim çünkü riskliyim serklajliyim bu yüzden nerdeyse hep yatarak geçti yani aslında ek birsey yapmadım sanırım metabolizma ve bünye ile ilgili zaten hayatım boyunca ilk defa 53 kilo oldum bir ara 53.5 olmustum sonra onu da 2 hafta önce fln 1 kilo zayıfladım tekrar tekrar 53 e zor çıktım
gamzosgamzos Gulceefe-00 o yüzden yazdım canım bende endişeleniyordum veremicem diye spor ve diyet ile verdim zaten doğumdan hemn sonra 11 ini vermiştim 🤗
Hamileadayibiranne hamileyimkiben 57 kiloyla başladığım bu yolda 70 kiloyu gördüm daha nolsun🤣🤣 hala şoktayım bu kadar kilo aldığım için 🙈
Symazturk hamileyimkiben 30. Haftadayım 66 ile başladığım bu kutlu Zafer yoluna 72 ile devam ediyorum 😂😂