Gizemgney 82 kilo ile 35. Haftadan 0 kilo ile selamlar Evlendigimdede ayni kilodaydim fakat boy uzun oldugu icin hic 82 gibi durmayinca karnim son haftalarda biraz fazla şişti 😂
islimm__66 hamileyimkiben ben 22+4 oldum 41 ile başladım şuan 48 oldum ☹️☹️ çok zayıfım kilo almak istiyorum dahada ama doğumdan sonra Gider diyorlar
missengineer esdemom maşallah 🙏🏻 Nasıl kilonuzu koruyabildiniz? Bir de siz kilo almasanız da bebeğiniz alıyor mu? Bebek kaç kilo şuan? Merakımdan soruyorum. Ben de yolun başındayım. 1 kilo aldım. Ama bebek daha 90 gr😂
Meltembayram1707 Kızlar ben daha 9. Haftadayım 60 kilo ile hamile kaldım şuan 63.5 kendime engel olamıyorum siz nasıl oldu sağlıklı ilerlediniz heeelp 🤦🏼♀️
Dorukela hamileyimkiben ben 50 kiloyla başlayıp 61 kiloyla devam ediyorum 11 kilo kadar aldım oğluşum için devam hala son 17 Allah’ın izniyle 🤲🙏🥰
Rozam21 Babyyyymother Ay maşallah ya bende 7 haftalik hamileyim 76 ile başladım suan 80 oldum 130 kiloya doğru gidiyorum haddi hayırlısı:))
Babyyyymother Rozam21 olsun saglikli olunda bebisle alin birsey olmaz verilir Allahin izniyle. Sizlerinki normal bence burda anormal olan benim ama bile isteye de yapmiyorum yani yiyorum ama olmuyor bebek aliyor neyse en azından gitmesin diye dua ediyorum 🙏😂
Meltembayram1707 Rozam21 canım bende senin gibiyim yalnız değilmişim 9. Haftadayım 60 la hamile kaldım 63.5 oldum sürekli yiyiyorum elimde değil
Ezgice0 20 hafta ikiz hamileyim 54 ile başladım şuan 63 kiloyum 💕 Doktor zayıfsın kilo alsan iyi olur dedi 🙄