Fatma_kurt19 hamileyimkiben Günaydın 33,2 haftaliyiz 67 kilodaydim hamile kaldım 56 düştüm şimdi de 66 kilo almışız ogluşumla
Sevilss Ceylanergen verdim ilk gebelikte 49 kg ile hamile kaldım ama ben çok zayıftım boyuma göre 1.5 yılda 53 kg ye düştüm ama çok sütüm vardı benim ondan zayıflamış olabilirim. Ekstra süt olsun diye hiç yemek içmek zorunda kalmadım
niss123 hamileyimkiben okuyorum moralim bozuluyor sanırım ençok kilo alanlardanım 32 haftadayız 68 el hamile kaldım şimdi 84 üm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Merve_taylan hamileyimkiben 27+4 ’den bildiriyorum 55 den 64 e yükseldik 🥰hayatımızda aldığımız en güzel kilolar galiba kizlar❤
Senel6767 Merve_taylan aynıymışız seninle bende 27 4 teyim 65 ile başladım ve şu an 70 oldum doğum tarihiniz nezaman sizin😊❤
Aysebln @hamileyimkiben 81 ile başlamıştım 16 haftalığız -7 kilo verdim almak yerine kilo veriyorum ☺️
Zehra1234567890 24+1 den bildiriyorum 74.3 le hamile kaldım ilk üç ay 7 kilo verdim 67 oldum şuan 72 yim 😬
mommasBoys hamileyimkiben 20+4 dün kontrolüm vardı şuana kadar 1 kilo almışım doktorum harika gidiyorsun dedi 🤩 umarım bundan sonra da kontrollü gidebilirim😅
Nigarhacizade Meryberat süper😍😍ne yapıyorsunuz peki yemek bakımından 😍 ben şuan 48im daha kilo olmadım 14cü haftamız bitecek. 20 ye kadar bu kiloda kala bilirmiyim sizce. Hiç abur-cubur, hamur işi falan yemiyorum asla
Oclock 34 haftalık 13 kilo yürümek merdiven çıkmak çok zor 😑 nasıl bu kadar aldım anlamadım oysa en fazla bu kilo ile doğuma giderim diyordum başlarda şimdi 15i geçmesem şüküredeceğim 🙊