dondurmalibebegim 50 ile hamile kaldım 29+4 şuan 58 kiloyum. Kendim gibi olan kilo hafta aralıklarına baktım. 3-5 kilo alanlar var 🤷🏻♀️ Ne abur cubur ne tatlı nede fazla yiyorum. Benimde bakınca sadece göbeğim var. 59 ile doğuma gitme hayalim vardı yan yattı
Aygulmom dondurmalibebegim bende 29+2 tam 10 kilo almışım 62 kiloyum. Tatlıya sardım beni o mahvetti 😬
Selma_aygun 30+0. Da 8 kg la devam bakalım sanırım bı toplam 12 kiloyla falan bitiririm gibime geliyor
Emecc0709 hamileyimkiben ya ben daha 14 haftalığım en başta o kadar kustum ki o kadar midem bulandı kiii 5 kilo verdim😢 allahtan artık vermem durdu ve biraz önce tartıldım 1 kilo almışım çok mutlu oldum 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️ Kilo verdikçe çok üzülüyordum içimde korku oluyorduuu
busra1485 hamileyimkiben Rekor bende galiba 58le başladım şuan 34üm ve 78 kiloyum 20 kiloyla selam olsun 30la doğururum herhalde 😂😂
Fatosss35 busra1485 bende 33 haftalik hamileyim .57 kiloyla hamile kaldım Şuan kilom 70 bende 13 kilo aldim .🙈
Mucizemm0101 gamzosgamzos ayy ne güzel darısı başıma 😂 nasıl oldu doğumdan sonra diyet yaparken hızını alamadın yapmışken tam mı yaptın 😂😂
gamzosgamzos Mucizemm0101 ahahah aynen canım baktım verdikce herşey daha yakışıyor verdikçe verdim zaten 11 i doğumla birlikte hemen gitmişti 😂
Bloggeranne_93 hamileyimkiben bizımde 30. Haftamız 59 la hamile kaldım suan 64 üm toplam 5 kılo aldım ☺️❤️
nesrincomertyuksel Herkes ne kadarda zayıf Hamile kalmış maşallah 🙈 kendimden utandım😁 84 kilo ile Hamile kaldım. Şu 87,5 kiloyum. 31+2 haftalık hamileyim bu arada şu anda.
Esan hamileyimkiben 28 hafta, 8-9 kilo maalesef 🥺 65 le basladik 73-74 gidip geliyoruz bakalim daha ne kadar alicaz 🥲