AysenO jasmin001 hafta ve kilo olarak aynı ilerliyoruz😁 ebem hakkını doldurmuşsun az yavaş git artık dedi🙈
Omerhatice hamileyimkiben 61 ile başladım sanırım yarın suni ile doğum başlatılacak ve 70 kiloyum 😊 toplamda 9 kilo aldım 😊
Durunbigeldim hamileyimkiben 26+1 48le başladım 58 olmuşum bende inanamıyorum😄görünürde bi göbek var ama tartı yalan söylemez🤯
denizzz34 Durunbigeldim yağ oranı düşük insanlar daha çok kilo alıyor Vücut o yağı istemesek de bebek için depoluyor Kilolu hamile kalanlar ilk 3 ay zayıflarken bizler yiyemediğimiz kalde alıyoruz ☺️
[silindi] Durunbigeldim canım amniyoz sıvı, bebeğin kordonu, plasenta ve bebeğin ağırlığı toplamda 7 kilo falan oluyor zaten 3 kilo almışsın doğurunca emzirirken veriliyor o da 😁
Rozam21 Babyyyymother Ay maşallah ya bende 7 haftalik hamileyim 76 ile başladım suan 80 oldum 130 kiloya doğru gidiyorum haddi hayırlısı:))
metehaninannesiii Durunbigeldim hahahahahaha çok şükür beni boğmadı ama yemene içmene dikkat et dedi kadın doğrusunu söyledi bi oturuşta yarım ekmek yersen makarna mantının yanında ekmek yersen uzun süreli yuruyus yapmazsan olacağı bu 😂😂😂
Glsn1 Durunbigeldim benide aynı ya 34 haftalığım 15 kilo aldım sinirimi bozup duruyor yemiceksin kilo almicaksın bilmem ne
gamzosgamzos hamileyimkiben doğuma kadar 23 kilo almıştım 63ile hamile kalıp 86 ile doğuma girmiştim şuan kızım 18 aylık 50 kiloyum 😂
Gulceefe-00 gamzosgamzos ayy maşallah nasıl verdiniz o kiloları ama bizim için de ümit olur bu durum demek ki verilebiliyor 😃
Mucizemm0101 gamzosgamzos ayy ne güzel darısı başıma 😂 nasıl oldu doğumdan sonra diyet yaparken hızını alamadın yapmışken tam mı yaptın 😂😂
cidolila hamileyimkiben 23+6 oldum 50 ile hamile kaldım 2 2 buçuk kilo aldım bence almadm göbegim büyüdügü için orası aldı 😂 kendimi kandırmamda üstüme yok 😋