Sevdaelmc Daha çok küçüğüz ama belki kese’den yorum yapan arkadaşlar vardır diye atmak istedim 😇 
Deniiiza Sevdaelmc kız kesesi bu. Benimki de fasülye sekilde herkes erkek diyo ama daha belli degil cinsiyet.ablamin ayni sizinki gibiydi kız bebeği oldu onun. Ama bu gercek mi degil mi ancak ilerleyen günlerde belli olcak bakalim😊
Sermec27 Sevdaelmc bence bu keseye göre cinsiyet doğru değil benim ilk oğlumda kese fasulye şeklindeydi ikinci oğluma hamileyim bunda yusyuvarlaktı 🥰
kelebegimm07 Sevdaelmc bı arkadaş vardı ya keseye göre bakiyordu bana erkek dedi erkek çıktı gerçekten ama adını unuttum🤦🏻♀️
yusufalpmom Canım fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız derler benımkı fasulye gibiydi gercektende erkek çıktı sankı kız gıbı
Sevdaelmc yusufalpmom yaaaa ay hadi bakalım çok heyecanlı daha çok zaman var önümüzde öğrenmek için hayırlısı olsun tabi de 🥰
yusufalpmom Sevdaelmc öyle hızlı gecıyorkı anlamıyorsun ben 7 haftalıkken ilk kontrole gittim 12+3 te ikinciye gittim ikincide ögrendım beklemıyordum soyleyecegını 😂
Sevdaelmc yusufalpmom oo çok erken öğrenmişsiniz siz erkek kendini çabuk göstermiş sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 😇
kelebegimm07 Sevdaelmc unuttum İnanki ultrason şekline göre söylüyordu alttan bakildiysa su karından bakildiysa su diyordu doğru çıkıyordu hep belki yorumları görür gelir🤭