nergiz__ hemsirebirannee Ben de 37im 2 hafta sonra sezaryen olacağım muhtemelen annem doğumdan 2 gün önce gelecek erkenden gelmesine gerek duymadım zaten kayınvalidem yakında oturuyor bişey olsa onu çağırırım diye düşündüm
Sabisskalay Ben annemden uzaktayım , 37+5 de geldi annemm cünkü artık günlük işleri yapmak zor gelmeye başladı hem de hafiften sancılarım başladı mağlum sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz yasak fln olur diye geldiler saolsın😊
hemsirebirannee Sabisskalay Yani zorlanıyorsan en güzeli hem destek olur ben şimdilik zorlansam da yapıyorum galiba 38 içinde çağırırım
Bankacianne48 hemsirebirannee bnm 2 hafta önden gidiyordu 37+1 de kontrole gittim nst ye girdim sancı cikti hemen almamız lazım dedi ertesi gün girdim sezeryana. O gün karar verince kaynanası aradık memleketten geldi annem yakin oturuyordu o zaman ama son güne kadar kimsenin olmaması daha iyi zaten psikoloji bozuluyor ha geldi ha gelecek bide onlar bisey soyluyor bi yandan sinir bozucu oluyor 😅 iyiysen sok dakika gelsinler mümkünse
hemsirebirannee Bankacianne48 Evet genel olarak öyle söylediler arkadaşlarım başında doğurmanı bekliyorlar devamlı rahat edemiyorsun dediler
Atesbeyinannesi hemsirebirannee 36+1de annem ve kayınvalidem geldi ne olur ne olmaz diye 39+1 oldum hala bekliyoruz ve oğlumun gelmeye hiç mi hiç niyeti yok 🙄🤦♀️ daha kanalda bile değil 😂
hemsirebirannee Atesbeyinannesi Ayy ikisini ayrı ayrı tercih ederdim ben ama 😅 sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
hemsirebirannee Atesbeyinannesi Sen böyle deyince en iyisi 39 mı çağırsam dedim yani. Gerçi kanala bir an da da girebilir hiç belli olmaz