pnaraksunkur Merhaba kızlar Doğumdan sonra doğum parası için nasıl başvuru yapılıyor internetten üzerinden baktım ama bulamadım e devletten falan acaba internetten başvurulmuyor mu
Seranad pnaraksunkur ben bunu 170 mi ne var ya orayı arayıp sordum. Doktorunuzun iş göremezlik raporunu şirkete verin gerisi otomatik oluyor dedi orayı arayıp sorun yine bence
Busra3509 pnaraksunkur ben hastaneyi arayip sordum. Direk otomatik bildiriyor hastaneler dediler. 1 ay icnde yatyoms 😊😊😊
Tulis_bebisi Pandemiden dolayı hastaneler direk kayıt yapio ama bilgi almak danışmak için 170 arayın öğrenebilirsiniz 😊
imgeeftelya Bildiğim kadarıyla 32.haftada aldığınız raporu muhasebecinize bildiriyorsunuz 16 haftalık toplam yatırılıyor ama 16.haftanın sonunda fakat isterseniz 8 haftalık bir alabilirsiniz yani iki taksit halinde bunu da muhasebecinize söylemeniz gerekiyor
imgeeftelya Devletin verdiği ilk çocuk için 300 2.için 400 olanı ise çocuk doğduktan sonra doğum belgesi ile birlikte bulunduğunuz ilin sosyal hizmet merkezine başvuru yapabilirsiniz