Haticecakirr Nurklc38 olsuun o zamanlar hızla geçmiş aslında şimdi durdu gibi hissediyorum 30 gün falan kalınca da heralde bu zamanlar hızlı geçmiş diyeceğim 😂😂
Haticecakirr AycanReis her an gelebiliiirr 😁ay ne güzel maşallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah doğum hikayeni de dinlemek isteriz 😘
Huzurmelegim_28 cgdm-trzi bende aynı eksiklerle upraşıyorumm son hazırlıklar artık sürekli bi eksikk çıkıyor çantayı hazırlarkenn 🤰🤰👼
cgdm-trzi Huzurmelegim_28 kıyafetleri yıkayım da bende hazırlıcam inşallah ☺️ Deterjan olarak ne aldın aklıma geldi de 😅
AycanReis Haticecakirr Haticecakirr aminn inşallah canım rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah paylaşmak isterim tabi ki😍
Mervecihan2635 Bizim de son 93 bana çok hızlı geçiyor gibi geliyor çünkü çoğu eşyası eksik hepsini birden alacağım gibi görünüyor çünkü evimde değil memleketindeyim o yüzden çok strese giriyorum kızlar
Haticecakirr Mervecihan2635 ay hiç stres etme kuzum bir anda olur herşey tek alışverişte 😁 yeterki paran olsun sadece son hazırlık aşamaları biraz zorlar ilerki zamanlara kalırsa
gul_bf Haticecakirr son 7 💙 99dan sonrası çok hızlı geçiyorda şu bir ayın ilerlediğine pek inancım kalmadı 😂