rabialann Merhaba internetten yazdığımda 32. Haftadan itibaren diyor ama bazıları 34-36 da başlıyormuş , yarın tam 32. Haftalık olacağız devlet hastanesine gidiyorum. Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz :)
Asyaerciyes rabialann salı günü gittim 33 haftalık olmuştuk tam bağladı birde 15 gün sonra gel tekrar bağlayalım dedi
byzza16 rabialann bende 32. Haftadayim dün kontrolum vardı doktorum bağladı ama devlette kaçıncı haftada bağlarlar bilmiyorum ☺️
leyla_ok rabialann 32+1 deyiz dün kontrole gittim.Doktorum nst söylemedi ama kontrol süremi 2 haftaya indirdi.34 haftalıkken gideceğim büyük ihtimalle nst olur diye düşünüyorum.Genelde 35 de başlıyor doktorlar.Risk vs bir problem Yoksa
ilknrkrkc rabialann 35+4 oldum doktorum halen nst ile ilgili bişey demedi ne zaman bağlancam bende merakla bekliyorum
Meleekdincc rabialann bende devlet Hastanesine gidiyorum 33 haftaligim doktor çok fazla sancın yoksa biraz daha bekleyelim dedi 2 hafta sonra nst ye bağlanıcam🌺
asyahumam rabialann işte şimdi nstdeyim ilk defa girdim 32 hafta 😘 çok sıkıldım ama yarım saat sürüyor hala devam 😱😂
Omerhatice rabialann hastaneden hastanede değişiyor 32.34.36 olarak değişiyor.. Oğlumda başka hastaneye gitmiştim 34 başladılar.. Simdi kizimda başka bir hastane gidiyorum 36 da başladılar 😊
beybisi26 rabialann 28. haftada girdim ilk defa bundan sonra 15 günde bir gel dedi önce nst ye girilip sonra muayeneye girilecekmiş
Melisaalagoz rabialann canım özelde.32 den sonra girdiren doktorlar var ama ben şehir hastanesine giriyorum bana 36 da nstye gircegimi söyledi üç doktor da