mrvtrgt Herkese merhaba 🌺 ben kızıma oda takımı almıştım, beşikli. Çilek mobilyadan. Anne yanı için ne alabilirim? Park yatak sevmiyorum görünüş olarak. Farklı fikirleriniz var mı? ☺️
Aysobaciniz mrvtrgt ben meltem smart tarzı bişey almayı düşünüyorum odasıda var ama geceleri yine yanımda uyusun gündüz odasında uyuturum diye düşünüyorum
Merbube mrvtrgt heyner markalı ahşap bi beşik var. Abim yavrusu için aldı. Ben de onu almayı düşünüyorum. Harika bi beşik. 3 kademeli yatak yüksekliğini ayarlayabiliyorsunuz. Önünde ki ahşap parçayı çıkarıp anne yanı yapabiliyorsunuz. İsterseniz tamamen beşik oluyor isterseniz sallanma aparatını çıkarıp kullanabiliyorsunuz. Trendyolda şu an sanırım 699₺ abim Haziran indiriminde 576₺ye aldı. Onların bebeğinin gelmesi çok yakın. Kurdular ve çok beğendiler. 😇🥰
Nurtrky mrvtrgt park yatağı bende beğeniyorm görsel olarak odada zaten ahşap almışsınız e bebekte anne yanı beşik var 1000 tl fiyatı bence öyle birşey alın
anneadayii42 Ben Hepsiburada da gördüm anne yanı ahşap beşik bakabilirsiniz ben çok begenmistim onu.ben de park yatak istiyordum ama bu daha güzel geldi gözüme:)
Twolittlebabies Bizde anne yanı baby plus safe Side kullandık çok memnun kaldık sağlam dayanıklı bişey hem sallanma ayarı falanda var 7-8 ayına kadar yattı benim oğlum onda
Deleted5544 anne yanı ahşap kullanıyorum baby bee marka hepsi buradadan almıstım 1 yıldır kullanıyorum memnunum