[silindi] kızlar Bugün tam 30 hafta olduk gece yatarken bişey yok sabah kalkıyorum sanki kilometrelerce yol yürümüş gibiyim ayaklarım ağrıyor aranızda bu durumu yaşayan varmı gerçekten çok acı çekiyorum 😥😥😥😥
77Ozge77 [silindi] Ben 🙋🏻♀️ Ayaklarımın altı acıyor benim uyandığımda. Özellikle topuğum çok ağrıyor
nesrin8989 [silindi] Ben de yaşıyordum bu durumu. Sabah kalkınca bacağımda ağrı ve kramp ikisi de oluyordu. Günde 1 kez aldığım magnorm ilacını ikiye çıkarmamı söyledi doktor. Öyle olunca rahatladım. Artık bazen olsa da eskisi gibi şiddetli olmuyor.
Asafinnkardesii [silindi] bende de oluyor 26haftalik olduk bacaklarım çok ağrıyor sabah uyandigimda doktor magnezyum yazdı bana bi nebze iyi geldi sanki
marbling10 [silindi] o yüzden oluyor vücudunuz oksijensiz kaldığı için kanın ulaştığı son noktalara oksijen yetmiyor ve kas ağrısı çekiyorsunuz. Burnunuzu nemlendirecek bir şey bulursanız daha rahat uyandığınızı göreceksiniz
[silindi] Asafinnkardesii bende magnezyum kullanıyordum ama şu an covidim doktor ara vermemi söyledi evde kan sulandirici vuruldugum için sanırım çekmeye devam edicem 😬😔
Merveumut02 [silindi] Benimde öyle o kadar çok ağrıyorki magnezyum verdiyse doktorunuz onu için faydasını göreceksiniz
Bus46 [silindi] benim de ayak bileklerim öyle iki gundur de sol kolum ağrıyor hep üstüne yattigim icjn mi neyse bir ağrı giriyo