Nehiriiimmm Kızlar 27+5 günlügüz ama az kıpırdamaya başladı sabahları falan hissetmiyorum. 22 Haziran randevum var ama endişeliyim.sizinkiler nasıl bu haftalarda olanlar?
Papatya_38 Nehiriiimmm bnde şuan yirmi besim benimki de dün aksamdsn veri hateketsiz gibi insan korkuyor ama otuz haftaya kadar düzensiz hareketleri normal diyorlar
rabialann Nehiriiimmm eğer ilk gebelik ise bunlar normal gözüküyor yarın 32. Haftaya gireceğiz daha 2-3 haftadır iyice tekmeler hareketlenmeler başladı. Bu konu da gönlünüzü ferah tutun ☺️
miniginannesi9 Nehiriiimmm bu haftalarda hareketler düzensiz oluyor, hareketsizlik olduğunda soda için, çikolata yiyin yatın dinlenin hissedeersiniz
FatoRamo Nehiriiimmm bu zamanlarsa oluyor benim ki 1,5 gün hareket etmedi yavaşladiydi sonra tekrar kipırdamaya başaldı o pozisyonla ve yediğimiz katı şeylerden öyle oluyormuş
Nehiriiimmm Papatya_38 inşallah ya az kaldı bakalım randevuma.tesekkuler yorumun için.bian kimse yazmayacak sandım
Nehiriiimmm rabialann yok ikinci ilk kızım çok ama çok hareketliydi bu prenses en baştan beri okadar hareketli değil .ilk kızımı çok erken hissetmiştim bunu 20 de falan net hissettim .oyüzden bana değişik gelip endişeleniyorum.tabi her bebiş bir olmuyorda.
rabialann Nehiriiimmm endişelenmeyin bence kaşar ceviz çikolata veya vişne suyu için o zaman hareketlenir 😍
Nehiriiimmm rabialann teşekkürler canım deneyeceğim..Hiç etmiyor değil zaten çok şükür ediyor ama az yani sanki.
Nehiriiimmm miniginannesi9 aynen öyle diyorlar demkki ben unutmuşum ilk kızımın bu haftalarını .denerim teşekkürler.