Ftm_08_61 İki gündür isha oldum 38 hafta olcaz yarın. Bu da doğumun habercisi olabilirmi bir kaç yerde okumuştum Bide iki iç bacağım kasılıyor karnım sertleşiyor
Yorumsuz Ftm_08_61 evet ishal doğum belirtisidir doğum yaklaştığında mesane kendini temizlemeye çalışır
Eso2311 Ftm_08_61 bende 40 haftaligim 2 3 gündür o şikayet bendede var hadi hakkimizda hayirlisi 2 3 gun icinde dogarsa normal doğum yapacam dogmazsa pazartesi sezeryana alcaķlar bizi
Ftm_08_61 Canim_-bebek01 hiç tık yoktu ikigüne kadar çok sabırsızım tecrübesizim inşallah doğum yaklaşmıştır
Ftm_08_61 Eso2311 hadi hayırlısı bende pazartesi son bi çatı muaynesi var olmadı bende sezeryan olcam🙂
Ftm_08_61 Syma-ma bende ilk aylarda olmuştu bindi şimdi iki üç gündür ama doğum belirtisi arasında var diyorlar
Syma-ma Ftm_08_61 evet doğumu tetikliyormus ben de ondan korkuyorum benim daha 31 haftalık inşallah haftasini doldurur senin bebiş gibi ☺️
Cemrualya Ftm_08_61 37 haftalığım 2 gündür ishal var bendede ve bacak arası vajina kemiğim öle fena ki ağrıyor kalça kemiğime kadar