Zeyneplena34 Kızlar açlik ve tokluk kan şekerimi ölçmeye basladim evde. Takip altındayım. Açlık ve tokluk kan şekeri gebelerde nasil olmali? İnternette açlık kan şekerinin 90 dan yukari olmamasi yaziyor. Bilgisi olan var mi?
Svdftm Zeyneplena34 Biraz yüksek çıkmış benimde açlık 80 tokluk 228 çıktı benimde de şekerim yüksek çıktı 1 haftalık takip verdiler diyetsene yönlendirildim diyete göre şuan dikkat ediyorum
Esps_ Zeyneplena34 merhaba , bende düzenli olarak ölçüyorum aralar 90 ın üzerinde çıkıyor internette bir yerde 90 bir yerde 110 yazmışlar bende takipte kalayım burada
Soulfly Zeyneplena34 Gebelikte 90 üzerine çıkmaması gerekiyor. Doktorum bana açlık 90′ı tokluk 140′ı geçmemeli demişti.
Happyasya Zeyneplena34 açlık 90, tokluk 120 civarı normal daha dün doktor söyledi. Ben de 76 açlık şuan ölçtüm 60 altı düşük sayılırmış bu arada
Esps_ Happyasya bişey sormak istiyorum sabah aç karnına sağ parmağımdan ölçtüm 99 çıktı hemen arkasından sol taraftan 85 çıktı hangisi doğrusu anlayamadım
Happyasya Esps_ vala haklısınız parmaktan ölçmeyle ilgili benimde endişelerim var . Şeker yüklemesi olduğunda kanı kolumdan aldırmamı ısrarla belirtmişti doktorum elden ölçmeye pek güven olmuyor demişti onla alakalı mı acaba diye benimde endişelerim var
Esps_ Happyasya zaman inşallah hızla geçer ve Rabbim sağlıklarıyla kucaklarımıza almayı nasip eyler 🙏🏻