GNurr Kızlar daha 2 aylık hamileyim ama sabahın köründe uyanıyorum, uyuyamıyorum. Uykusuzluk yaşayan var mı acaba😔 sabahın 5:30 6 sında hep kalkıyorum
Betuldoksan GNurr Snnrk ah ah ben kaç gece sabahlara kadar ayakta durdum uykum var ama uyuyamiyorum evde yatak odası ve oturma odası arasında mekik dolaniyordum eşim bana hurafe gibi ne dolanıyorum gece gece diyordu😂😂 şuan 34 haftalik hamileyim ve bu bir haftadirda uykudan gozumu açamıyorum uyudum mu çok derin uyuyorum ve gün ikinci 2 3 kere uyurum ama gece yine ara ara sabahlarım ağrılardan uyuyamadigim için evde birde iki yaşında kızım var oda sabahın köründe kalkıyor dikiyor beni ayağa yatmami hiç istemiyor 😂👍
Csm GNurr 37. Haftamdayım ve 5. Haftamdan beri hiçbir şekilde uyuyamiyorum. Sürekli yorgunum, boğazlarım ağrıyor, yüzüm çökük. Hicbir çaresini bulamadım. Şöyle saatlerce uyuyanlara çok imreniyorum
GNurr Snnrk yaa🙈 ama çok erken değil mi şuan uykusuzluk için 🙈 son aylarda olduğunu biliyorum ama bana erken gibi geldi 😊
Snnrk GNurr bebeğim doğsada doya doya uyusam diyorum bazen sonra aklıma geliyor daha fazla uykusuz kalacağım….. 😅
Esraq1 32 haftamaa kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım uykuyla ama şuan zirveleri görüyorum 😂35 haftamizdayiz mesela suan toplasan 1bucuk saat anca uyumusumdur net
Betuldoksan Snnrk al benden de okadar benim birde iki tane birtane evde 2 yaşında kızım var birtanede karnimda kızım doğunca ikiside gece kalkacak hangi birine gidecem diye düşünüyorum 2 yaşındaki kızım süt için hala gece kalkar süt içer uyur 😂 kardeşi doğunca hangi birini yedirecem hangi birini uyutacam 😂