AnnelikHayali Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah sende de işe yarar. Açıkçası umut bağlamamıştım o masaja ama yine de bir ihtimal yardımcı olur diye yapmıştım birkaç kez. Dün ultrasonda doktorumdan kistin kaybolmuş cümlesini duydum, vay be gerçekten doğruymuş dedim.
Sevgiburak01 Elifadgzl o test hikaye 5 ay bütün çabalardan sonra soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz Sevgiburak01 ovuslayon testi yumurtlama gununi gosteren bi test ogunde iliskiye girilsin diye. Sogan suyuyla hamile kalmis olabilirsiniz ama yine yumurtlaama oldugu gune denk gelmis iliskiniz gebe kalmissiz. Yani o test hikaye diye bisey yok
Sevgiburak01 Elbet-birgun-kavusacagiz kullandığım için biliyorum işe yaramadı bende sizde yarar inşallah 🙏
T1627 Elifadgzl ben regl döneminde masajı yapmıştım yumurtlsmayi tetiklesin diye ovulasyon testiylede yumurtlama gördüğüm günleri degerlendirmistim şimdi çok şükür 35+5 haftaligim
Z_Arslan Elifadgzl evet canm bende polikistik över vardı yumurtlama günlerim belli değildi o yüzden kullandım . 16haftaligiz şimdi. Tabi sadece tetsler yetmiyor stres yapmamak lazm
Sevgiburak01 AnnelikHayali selam ☺️ Soğan kürünü bi araştırır mısınız sebep allahtan ama ben onu yaptığım ay hamile kaldım çok şükür 🙏
Sevgiburak01 AnnelikHayali adetin bittikten 3 gün sonra başlıyorsun sabah akşam youtubede de izlersin çikolata kisti ve iltihaba birebir silip süpürüyor
Sevgiburak01 Melos580 adetin bittikten 3 gün sonra başlanıyor YouTube de var anlatımı çok şükür içtiğim ay hamile kaldım 🙏