Ankara53 Merhaba kızlar biliyorum ama doğru dürüst su içemiyorum üç gün bir iki bardak ancak şimdi de korktum acaba bir şey olmuş mudur diye bu arada 8+0 haftadayız
Nehirrr Ankara53 bebeğin suyu azalır mutlaka su içmeniz lazım yaz ayı bide vücut kurursa bebeğe de iyi olmaz
NaimeYilmaz Ankara53 içmelisiniz yazın böyle dersenız kışa nabıcaksınız 🤷♀️ Az lımon sıkın veya sevdıgınız aroma ılave edın mınımum mıktarlarda.. en az 2.5lt sart oda en az 🌸
Deletedmom15257 Ankara53 cnm herşey için su içmem gerek zorla kendini ne şekilde içebiliyorsan onu yap hem senin sıvı kaybın oluyor hem bebegin suyu için hem enfeksiyon hen kum ve taş için içmelisin yoksa hepsiyle karşılaşırsın allah korusun.. en önemlisi bebegin suyu azalırsa cookkkk.. kötü onun bi çaresi yok.. yapma bunu bol bol bol iç
Heather Ankara53 havalar sıcak zaten biraz çok soğuk değilde serininden suyun içine bir dilim limon bir dilim salatalık barzcıkta taze nane hem kokusunu değişir hem aroma verir oh mis, limon tarçın da güzel oluyor. Hem tarçın tatlı ihtiyacınıda kesiyor.
ESRAcrdk Leblebi tarzı susatan şeyler yemeni tavsiye ederim bide içeceğin su soğuk olursa daha rahat içersin.eğer hiç içemiyorum dersen meyve suyu sade soda tarzı içeceklere yönel ama mutlaka vücuduna sıvı girmesi lazım allah yardımcın olsun
Caglaaa Aynı sorun bende de var 10 haftalıgım şuana kadar miğde bulantım sadece su içince oluyor hatta direk istifra ediyorum onun yerine ben komposto içiyorum şekersiz yada çok az şekerli tavsiye ederim
Glmgkcmm 9+2 deyim ilk ogrendigimde kesin 2 litre iciyordum mide bulantisi bi başladı 1 bardak icemez oldum ve idrrda enfeksiyon ve kum çıktı şimdi tekrar zorluyorum 😒 icine limon katiyorum o iyigliyor
Mmelek Benim doktorum kendini kasma dedi o haftalarda. Olumsuz tepermiş ki öyle de olmuştu. Ben ilk iki ay üç ay 1 lt falan içerek geçirdim. Sonra mide alışıyo bi şekilde kendin istiyosun. Birde ben kendimi kandırmaya çalıştım. 500 ml olan şişelerden bi koli aldım. Günde 3-4-5 derken bayagı içmeye başladım. Daha sonrasında 1,5 lt şişeler aldım ondan günde 1-2 derken şimdi yaza geldk ister istemez 3 şişe içer oldum. Ama dediğim gb zamanla ve ısrarla oldu. Mideniz bulanıyosa o zaman zorlamayın illa minicik keseye içtiğiniz su yeter. 🙏🏼🤗
Annesininumudu Ankara53 bende suyu çok az içiyorum günde en zaz bir iki bardak ama onun yerine maden suyu az tuzlu ayran içiyorum
Mosimosi Su kadar güzel bir içecek var mı ya 💦 💦 💦 bol bol için. Doğumdan sonra da içmezseniz sütünüz olmaz.