akgunbirsen Gulmom 200 TL ayda 1 gidiyorum bi veriyorum bi vermiyorum. Doğum ücreti anlaşmalı olduğu hastane var ama ne kadar bilmiyorum.
madame Mucizem4111 sezeryan doğuma 3.800 normal doğuma 3.600 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bizde 150 ödüyoruz esimin is yeri anlaşmasından dolayi minik bi indirim var
madame meraklianne1 saglik sigortaniz mi var genelde saglik sigortası olanlar anlaşmalı hastanelerde 15 tl öder
Zynpksmrekz Gulmom muayene 135 doğum ikisi de 3500du en son ikizlere farklımı bilmiyorum daha hiç sormadık o konuları ☺️
Nurdan17 Impatientmother_ birde doktor oranın degıl dısardan oldugu ıcın hastane 7 bın alıyor doktor 9 bın
Zynpksmrekz Kızlar birde şöyle bişey sormak istiyorum ben geçen ay serklaj ameliyatı oldum özel hastanede faturayı sgkya yolladık bi miktarını geri yatırdılar acaba bu doğum faturasını da göndersek yine geri verirler mi bir miktarını 🤣
leyla_ok Gulmom Sezaryen olacağım fiyatı /4.500 Muayene ücreti/160 TL civarı fakat sigortadan indirim uygulanıyor 88 TL ödüyorum.
BurcuManay meraklianne1 merhabalar bende gebzede ikamet ediyorum hangi hastane acaba bu kadar uygun fiyatlı ve özel olan bende araştırmak isterim teşekkürler
Sulebebek Gulmom doktor muayenesi 75 tl 10 gün kotrol ücretsiz. Normal doğum tek kişilik oda konaklamalı 2500 normal 2700 sezeryan dedi doktorum