Gulmom Ne kadar acaba ben kontrole 140 veriyorum, doguma 3.500 dediler, sizin hastane ücretleri nasıl?
Mom789 Muayene 400 dogumuda 9500 dedik minimum Covid testi falanda ekstradan giriyormuş kac ödenir toplam belli degil
Gunes634 meraklianne1 gebze merkez hastanesinde hangi doktora gidiyosun canim normal de pahalı olur neden o kadar az
zeynepemiromer meraklianne1 canım benim eşimde polis istanbuldayiz anlaşmalı hastaneleri nasıl biliyorsunuz biz sorduk sadece diste2falan indirim yapiyolar kadın doğum da yapmiyolar nasıl öğrendiniz o hastaneyi
annesi21 meraklianne1 hangi şehir ve hangi hastane benimde eşim polis ama böyle bişey bize söylemedi gittiğimiz hastane
meraklianne1 ikizannesi24 aynen hem uygun hemde açıkcası doktorum para göz değil gereksiz hiç bi testi yapmıyo para ödememiz için çalışmıyo sadece işine odaklı biri o yüzden rahatım açıkcası🌸🌸
ikizannesi24 meraklianne1 ne güzel canım sevindim senin adına ☺️ Benim artık geçti doğuracağım neredeyse ☺️
Birtane2307 meraklianne1 aslinda 2700 filan demistiler emniyet indirimi olunca dusuyor cok sukur ki 🙏🏼 Allah saglikla dogurmayi nasip etsin 33.haftamdayim sizin kac haftalik