Rakka_01 Kizlar bundan 3 hafta önce idrarımı iki üç damla olacak şekilde kaçırdım ve normaldir dedim şuan 19 haftalık gebeyim bu 3 gündür altıma kaçırıyorum tutamıyorum bebeğin suyu olabileceğini söylediler sizce normal mi?
Yagmr000 Rakka_01 idrarinizi tutamiyorsunuz bebeğin suyuyla alakası yok sanırsam bebek suyu kendiliğinden gelir diye biliyorum
meraklianne1 Rakka_01 hayır canım mesanene baskı yaptığı için bebek hapşurunca gülünce filan kaçıyo tutamıyosun😁🤣🤣 suyun değildir o sanmam
Kevser45 Rakka_01 eczanelerde turnusol kağıdı varmış idrar testi yapıp anlayabiliyormuşsun denemedim ama bi yerde okudum eczaneye sorun içiniz rahat etsin olmadı doktorunuza danışın
Rakka_01 Yagmr000 ay inşallah öyledir ya bayağı bir korkutuyolar yok işte tanidigim bir kadında senin gibiydi bir hastaneye gitti bebek ölmüş gibi cümleler kuruyorlar ondan bu korkum
Rakka_01 meraklianne1 inşallah canım ya napim etrafimdakiler destek olacağına köstek oluyorlar ilk gebelik olduğu içinde bilgisizim
Yagmr000 Rakka_01 sen bakma onlara bende de o oluyor tutamıyorum cogu zaman insanların dediğine bakarsak oooo boşver canım korkulacak birşey değil
Sabi_yagmur Rakka_01 bende aynıydım hapşırınca öksurunce hep altima kaçırırdım eşimde adımı sidikli çağırıyordu şimdi 6 aylık olduk o kadar olmuyor çok nadir olur önce günde 3 4 kere çamaşır değişirdim yani su değil o
Rakka_01 Sabi_yagmur evet bendede öyle oluyor teşekkür ederim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin
Didonutella Rakka_01 ben de geçen hafta olmuştu sanırım bebek sidik torbasına baskı yapınca tutamadım gibi geldi. Ben 33 haftalıktım.
Gulsah4 Rakka_01 ay afedersin ben o haftalarda şırıl şırıl altıma yapardım, hala kimse bilmiyor. Forumda yazdım ilk.
Tusemefe8134 Cnm cook normal korkmaa.hepimiz yasiyoruz.yetisemiyorum artikk gunde kac tane ic camasiri deistriyorm belli deil.normal kuzum.