LawyerEce Dilanurr Miraç gayet güzel tek başına, isimlere gelen yan isimler artık zorlama oluyor. İkinci isim olarak Mete, Uraz, Sarp, Alp, Ege güzel böyle kısa kısa. Deniz, Kuzey, Kerem isimlerini de severim.
Serifedebiyat Dilanurr kısmet olursa son 9 günüm var. Bende oğlumun adını Miraç koyacağım inşallah ❤️
Dilanurr LawyerEce ikinci isim olsa nasil olurdi diye bi dusundum de yakismadi da aslinda yanina . Zaten dedginiz gibi cok fazla ikinci isim kullanilmiyoo
Dilanurr Beyzabcr bencede miraç daha guzel burdaki erkek isimlerini okuyunca hic miraç yazani gormedim sizi gorunce ayri bi sevindim acikcasi 😊🤭
Beyzabcr Beyzabcr benimde geçtiğimiz miraç kandilinde aklıma geldi acikcasi. Neden olmasın falan oldu. Dediginiz gibi cok yaygın bir isim değil ama bencede güzel 😍
Beyzabcr Dilanurr benimde geçtiğimiz miraç kandilinde aklıma geldi acikcasi. Neden olmasın falan oldu. Dediginiz gibi cok yaygın bir isim değil ama bencede güzel 😍
Mom54755 Dilanurr Allah nasip ederde erkek olursa eşimle aklımızdaki isim Miraçefe ilk hamileliğimde aklımızda hep bu isim vardı Miraçı o istedi efeyi ben ama nasip olmadı
Dilanurr Mom54755 rabbim hayirli evlatlar versinn insallah umarim bi miracefeniz olur rabbim nasip etsin❤