Derya0777 Elisayldz19 aynn aşağıda ağrılarım var baskı var çatı muaynesine gdcm baklm ama sancı yok daha :)) 🤯
Elisayldz19 Derya0777 canm bende hiç biri yok ne ağrı ne baskı hani karın düşmesi derler ya o bile olmadı karnım hâlâ yukarıda
Asli231 Ya benim sancım çok oluyor öyle böyle değil kesin doğuruyorum diyorum geçiyor yarın alttan muayyene edecek doktor bakalım açılmam falan var mı 😔 kavuşmak istiyorum ağrılarım da beni yoruyor
Derya0777 Asli231 aynn aynn baklm çayı muayenedi olursan o tetikler gelir belki bebek dedi bende gdcm canm doktora baklm
Asli231 minikserce00 benim de öyle hareketleri azalmadı diyorum sorun bende mi bu çocuk bu kadar hareketli gelmeyecek herhalde diye
Asli231 Derya0777 doktorum da öyle dedi tetiklemesi için yapacağım dedi hadi hayırlısı insallah açıklığım falan vardır
minikserce00 Asli231 valla hareket coksa doğum yakın diyor aile büyükleri hurafe gibi bişey galiba ama anlamdım 🤦 çok sancılıyım nstde sancım var ama gelen yok
Asli231 Elisayldz19 benim baskı gibi değil de değişik hareketleri alt kısmımı acıtıyor güçlü geliyor böyle oraya anlayamıyorum
Derya0777 Elisayldz19 bakma canm karnına falan veya millete baklm geleceği günü bebişler belirliyor vallahi bende beklyrm baklm ☺️☺️
Asli231 minikserce00 hareket çok evet bende azalacak diye düşünüyorum ama yok birde ben ağırlaşmadım hiç ara ara giren sancılarım dışında iyiyim 😃
minikserce00 Asli231 valla haki yıkadık bugün 😂 gelir diye düşündüm yoooooo rahat belli konuştum bayağı dustaykende bakalım
Esraalkis 41 hftalik oldum tam bugün fakat hic bir belirti yok yarin kontrole gidicem bakalim ne olucak
Asli231 Neslihanhsrt doktorunuz ne diyor özel hastane mi devlete mi gidiyorsunuz ne zamana kadar bekletecek
Asli231 minikserce00 burada genelde halı yıkadıktan sonra yada sildikten sonra geliyor ama😁 gördüklerim
Neslihanhsrt Asli231 yurtdışında yaşıyorum canım ben. Yarın kontrole gideceğim ona göre ya yarın suni sancı ile doğum başlatılacak ya da rahmin durumuna göre 1-2 gün daha beklenecek. Göreceğiz. 😶