Kubosh34 Selam güzel anne adayları elimde kaç kutu olduğunu net bilmiyorum ama oksapar 0.6 iğne var. İhtiyacı olana gönderebilirim..
Arhbn Kubosh34 canım ben. 0.4 kullanıyorum seninki 0.6 teşekkür ederim yine de yeni dikkatimi çekti. Güzel düşüncen için sağol tekrardan 🌺
Arhbn Kubosh34 canım ben. 0.4 kullanıyorum seninki 0.6 teşekkür ederim yine de yeni dikkatimi çekti. Güzel düşüncen için sağol tekrardan 🌺
Kubosh34 Arhbn ağrıda oturuyorum kargo ile gönderim sağlarım eşimin anlaşmalı olduğu kargo şirketi ups var
Kubosh34 Arhbn sorun değil canım inşaallah sende bulursun bende ihtiyacı olan birine gönderirim Allahın izniyle 🤲🏼şifalar diliyorum , sağlıkla bebeğini kucağına al ❣️
Balarisi23 Kubosh34 canım ben oksapar 0.6 lık kullanıyorum raporum da yok ücretli alıyorum bana gonderirsen çok sevinirim 32 haftalığım doğumdan baya bi süre daha kullanacağım bacağıma pıhtı attığı için ilk erken doğumdan sonra
Kubosh34 Balarisi23 instgram hesabın var mı canım bana oradan ulaşır mısın kubrakarasungur inst adresim