Mumyy Aysegulyksl benim de yatarken çok ağrılarım oluyor belim ve bacaklarım çok ağrıyor hiç uyuyamıyorum
Aysekrcy Aysegulyksl benimde öle sağa sola yatmaktan bacaklar tutmuyo artık kasılmalarda çoğaldı bende sanki taş taşıyo gibi oluyorum karnımda bi yandanda heyecan merak 😕
hulya4627 Aysegulyksl Ağrılı uykusuz ve zorlu geçiyor 😩 soluma sağıma yatmaktan çürürüm artık 19 gün kaldı hayırlısı ile
Aysegulyksl Zeyno78 benim hep ağrılı geçti halada öyle devam ediyor sanırım tansiyonda çıktı bende iki gündür ayakta veya otururken bacaklarım ellerim titremeye başlıyor bayilcak gibi oluyorum
Aysegulyksl Aysekrcy aynen bende öyleyim tuvalete gitmektekten gına geldi artık gece uyusam tuvalet yüzünden yine uyanıyorum 🤷🏻♀️
Aysegulyksl hulya4627 sol tarafa yatınca çatal çatal oluyor hemen kemiklerim batıyor ama çok az kaldı çok şükür 🤗
Ege___Han Bende herkes gibi aynı dertten müzdaribim uyuyamıyorum sağa sola dönmekten tuvalete gitmekten son 10 gün ama geçmiyo sankii zaman durdu bi de şu sen hala doğurmadın mı diye soranlar olmasa ne kadar iyi olacak 😅😅😅😅
Burcubd Benimde vajina bölgesindeki kemiklerim çok acımaya basladi. Daha 36. Haftaya girmedim bile. 35+³ oldum dün doktordaydim nst de birşey çıkmadı.
Aysegulyksl Burcubd bende yürürken zorlanıyorum fazla düşmedim ama son 1 haftada ellerim çok acıyor ayaklarima basamiyorum parmaklarımı kapatıp açamıyorum kemiklerim çok acıyor
Ege___Han Aysekrcy Hiç sorma bi de yüzüme söyledikleri yetmiyo arayıp sormaya başladılar delirtiyolar valla daha 37 haftalık bu çacuk diyorum ama anlayan yokkk
siractuba Aysegulyksl ozeldemi dogum yapacaksınız yok devlettemi devlette son haftaya kadar bekletilir dediler pazartesi gün alicam acaba kaç gün sonrasına verirler devlette dogumum