Melikemreclk Cinsiyet partisi yapan varmı ben cinsiyeti biliyorum ama benden başka kimse bilmiyor ben yinede yapicam benim bilmem yapmama engel Miki🤭🤭
bubir Melikemreclk bende yapicam aama cuma gunu dr gisicem 13 haftalik dr tahminim var demisti bu hafta bida bakicak yigenim gelicek benle o kgida yazdircakmis ama korkum sonradan yanlislik olmasi cinsiyet konusunda kimisi erken diyor
Cimen_1409 Melikemreclk bana gore 16 haftadan sonra daha iyi olur netleşir en azından bana da bi kız dedi bi erkek o yüzden beklemedeyim bende 😂😂
yuvamerve17 Melikemreclk istiyorsan yap bence içinde kalmasın en azından senden başka kimse bilmiyor 🥰
Melikemreclk bubir evet banada çok erken dendi ama ben çok heycanliyim illaki kağıda bakardım şuan net iyi biliyorim ama kesin değil ama artık bu saatten sonra kağıda yazılmaz benim durumumda ama aynı heyecani yaşarım balonu patlatirken😆😆
Melikemreclk Cimen_1409 diolar heyecan olmaz sen biliosun cinsiyeti bana göre öle değil evet biliom ama kesin değil ki gelen insanlar ailem esim ogrenicek sonuçta onların heyecanı beni de etkiler yani tepksiz olmam ki
Cimen_1409 Melikemreclk neden sorun olsun ki diğerleri bilmiyo zaten genelikle bizler tek gidiyoruz doktora benimde netleşse bende düşünüyorum eşime supriz yapmayı o zaman ben memlekette olucam o istanbulda artık video çekeriz 😂😂😂
Melikemreclk Cimen_1409 ahahahah yazık adama yanında olamicak evet demek istedim bu asil eşe ve aileye supriz aslında herşeyin hayırlısı olsun 🤗