MirzaHazal56 Oğlum 11 gün erken doğdu boğazına Kordon dolaştığı için sezaryene aldılar 18:13 te oğlumu kucağıma aldım. Şu an hastanedeyim.ve acayip şekilde dikiş sancım var. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Nurnur16 MirzaHazal56 hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim Salih evlat eylesin sizde şifa nasip etsin
Deryabelinay MirzaHazal56 hayırlı olsun canım sağlıklı olsunda sancılar ağrılar unutulur gider Allah’ın izniyle 🤲
Uerdem MirzaHazal56 hayirli olsun canım bende 14 haziranda sezeryan ile dogum yaptim, salma kendini gayretli ol… çok zor gerçekten ben hala büyük tuvalete çıkamadım…
Uerdem MirzaHazal56 canim artık kalkman lazım… 18.13 yazmışsın doğumuna 1 saat sonra falan tekrar dene.. bilmez miyim bende dün eve çıktım.. anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hiç gecmicek bitmicek sandım ama geçiyor…. bende bir büyük tuvalete çıkabilsem rahatliycam
Uerdem MirzaHazal56 evet ilk yürüme biraz zor oluyor karşıya bak hep bol sıvı tüket süt olsun sonda çıkınca tuvalete gitmekte zor oluyor biraz öfff.. ayni acıları yaşıyoruz.. Ben ilk gazı da zor çıkarttım insallah sen kolay yaparsin