Emecc0709 Merhabalar…🌼 14 haftamdayım ve nedense aşırı sivilcelenmem var.. normaldede sivilceliyimdir ama alın bölgemde hiç çıkmazdı şuan alın bölgemde yoğunlukta… önerisi olan varmı😢 gerçi doktora sormayıda planlıyorum 😢
Elcnbykckr Emecc0709 yaa bende 14hafta oldum resmen yüzüm bozuldu sivilce bastı ve hemen geçmiyor önceden kururdu 2/3güne şimdi biri bitmeden biri çıkıyor çevremde herkes yüzün bozuldu kız diyor annenin güzelliğini alıyor diyo. Oğlumda ilk aşırı yüzüme güzellik gelmişti sivilce bile çıkmıyor du bebek gibi olmuştum
Elcnbykckr Emecc0709 ya siz cinsiyeti kesin öğrendiniz mi ben öğrenemedim ya 😬😬😬 ay cok gıcık oldum yarın sabah gidicem kahverengi lekem geldi bu gün yarın doktor muane edicek belki görürüz insallah
Emecc0709 Elcnbykckr cumartesi öğrendik biraz zorladı göstermedi doktorum yarım saat uğraştı en sonunda yakaladık çok nazlandı 😀😀😀
Damlayldrm Bebeğim erkek ve bende aşırı sivilce oldu ben hayatımda böyle sivilcem çıktığını görmedim 😂
Elcnbykckr Emecc0709 bizimkide öyleydi doktor uğraştı baya ama göremedik bide çikolata yedim gittim pek yerinde durmuyodu
Emecc0709 Damlayldrm doktor bişey önermedimi ya 😢 allahtan makyajla kapanıyorlar vallla aynada kendime bakınca kendime çok üzülüyorum😢😢😢
Damlayldrm Emecc0709 hayır bişey kullanmak yok dedi maalesef bende anca makyajla idare ediyorum makyajı çıkarınca benimde moralim bozulmuyor değil 😩 inşallah doğumdan sonra geçer