Buketiniz29 Arkadaşlar folik asit içtim 5 hafalik hamileyim bugün basladim sanki kalbimde çarpıntı ve nefesim daraliyor korkuyorum bişey olur mu? Acil lütfen!!!
Elcnbykckr Buketiniz29 Hangi marka doktorunuz mu yazdı yoksa siz kendiniz kafanıza göre mi aldınız acaba
Elmaliturtaballilokma Buketiniz29 Folik asit kullanmanız gerekiyor zaten ama neden böyle bir etki gördünüz anlamadım. Doktorunuza bir danışın isterseniz. Bende kullanıyorum bir problem olmuyor
sedanursahin Cigdemmom benım kullandığım yaptı ağır gelebiliyor bazı folik asit doktorum hemen değiştirmişt benim ilacımı
Cigdemmom Kksll onlar tamam ama çarpıntı yapmaz muhtemelen ilaçı alırken tedirgin bir şekilde aldıysa psikolojiktir diye düşünüyorum :₺
Guneyinannesi1 Buketiniz29 folikasit yan etki yapmaz diyr biliyorum kullanma talimatini okusaniz daha iyi olur :)
Kksll Buketiniz29 üşenmedim kalktım prospektuse baktım olası yan etkilerde nefes darlığı var bence siz kullandığınızinkine bı bakın. Ve gerçekten ciddi probleminiz varsa ihmal etmeyin
Defne0 Buketiniz29 Doktorunuza danışın tansiyonunuza baksın benimde gebeliğimin ilk haftası kalp çarpıntım oluyordu doktoruma danıştım tansiyonumu kontrol etmişti tansiyondan kaynaklanan birşey olduğunu söylemişti